Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda Civic (1991) csöves...

Honda Civic (1991) csöves vagyok mert ilyen autóm van?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok és Tavaly nyáron raktam le a jogositványt, most májusba meg vettem saját pénzből egy ilyen Hondát! :)

(Nem anyu és apu pénzén) Jogsit is saját pénzből vásároltam.

És olyanokat mondanak hogy csöves vagyok a régi autó miatt, meg csoró, most komolyan magyarországon, a jellenlegi pénzügyi szintben ki vehet magának újautót? Plusz a benzin árak....Én keményen dolgoztam hogy meglegyen ez a autó. Tényleg gáz hogy saját pénzből vettem régi kocsit? Sajnos a szüleim nem milliomosok hogy alámtegyék az új audit!

#munka #pénz #válság #pénzügyihelyzet
2014. jún. 27. 10:29
1 2 3 4
 11/35 kovpet ***** válasza:

"ők nem adnák BMW alá"

Magyarul BMW-jük van?

Mert ha nincs, akkor ez egy elég gyenge kijelentés...

Amúgy most a használtautókon 5610 BMW van hirdetve és ha leszűröm, hogy dobja ki a 2 kiló alattiakat, akkor is van 115 találat, de 20 misi fölött is van száz. Tehát bimmer és bimmer között is igen nagy a különbség. :)

2014. jún. 27. 11:51
 12/35 anonim ***** válasza:
csak akkor lennél gagyi ha papa mama pénzéből vetted volna,de mivel saját keresetből így ezzel a kocsival semmi gond bár szegény hondának biztos sok hülye gyerek (csak tapossuk de szervizelni nem kell)gazdája volt
2014. jún. 27. 12:07
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy nő ismerősöm kijelentette, hogy szóba se jöhet nála olyan férfi, akinek nincs legalább 2-3 milliót érő autója és 20-30 milliós teljesen saját lakása és mindemellett még 5-10 millió forint megtakarítása. Ha végigmérnéd azt a nőt, akkor szerintem arra a megállapításra jutnál, hogy örülhet, ha egyáltalán szóba áll vele valaki. Sok ilyen nő van. Mind egyedülálló. Vajon miért?

Szerencsére léteznek még normálisak is, csak egyre kevesebben. Nem baj az, ha régi az autód, csak ne legyen szakadt és ne zörögjön csattogjon, füstöljön. Ha rendben van, akkor nem számít a kora.

2014. jún. 27. 12:10
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

"Meg pár lány aki tetszett! hogy ők nem adnák BMW alá!"

Én megkérdezném hogy milyen autója van, ami jobb mint az enyém és saját maga dolgozott meg érte. Ha nincs akkor úgy leoltanám hogy sírva fakadna, meg van rá a megfelelő szöveg amivel a sárga földig meg lehet alázni az ilyen ringgyókat, és nemis érdemelnek mást!

2014. jún. 27. 12:20
 15/35 Beviz Elek ***** válasza:

ne foglalkozz az ilyenekkel! sosem érdekelt az ilyenek véleménye

egyébként örülök hogy te is egy régi sz@r rizsrakétával szántod az utat és közben dübörög a mély ;)

egy nissanos:)

2014. jún. 27. 12:28
 16/35 anonim ***** válasza:
Mert van olyan hülye aki 0%ra elhoz egy új autót, csak hogy elmondhassa, neki új van.
2014. jún. 27. 14:51
 17/35 anonim ***** válasza:
erre csak annyit tudok mondani, másnak vagy magadnak kell hogy megfeleljen az autó!!!!??? :) , ám nekem is civic-em van (95-ös)
2014. jún. 27. 14:59
 18/35 A kérdező kommentje:

Igen az autóm Tőkéletes állapotban vagy, rohadás nincs a kasznin! Mikor meglett egyből kitakaritotam és egy autószerelő ismerösömel megnézzetem hogy mit gondol róla.

Egy 100 Wattos mélyláda van hátul! És nem kell általánositani nem szól túl hangosan! Csak imádok zenét hallgatni utazás közbe ! :)

2014. jún. 27. 19:48
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

No, akkor köszöntelek a klubban, "csöves" barátom. Én is egy 92-es Polo-val járok. :)

Tegyél a fejükre (ne sapkát :D ), járjanak csak busszal. Én is megkaptam már párszor a melóhelyen, hogy a kocsim még egy Swift-hez képest is ótvar. Hát nem is tudom. A pofa nagy,de valahogy mégse őszinte a mosolyuk, amikor elmegyek mellettük, integetve és fülig érő mosollyal, miközben baktatnak ki a buszmegálló fele. Mert mondanom sem kell, egyiket se viszem el még egy kis darabon sem.

2014. jún. 27. 19:56
 20/35 Beviz Elek ***** válasza:
alakul a gyk-s tragacstali:)
2014. jún. 27. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!