Honda Civic (1991) csöves vagyok mert ilyen autóm van?
21 éves vagyok és Tavaly nyáron raktam le a jogositványt, most májusba meg vettem saját pénzből egy ilyen Hondát! :)
(Nem anyu és apu pénzén) Jogsit is saját pénzből vásároltam.
És olyanokat mondanak hogy csöves vagyok a régi autó miatt, meg csoró, most komolyan magyarországon, a jellenlegi pénzügyi szintben ki vehet magának újautót? Plusz a benzin árak....Én keményen dolgoztam hogy meglegyen ez a autó. Tényleg gáz hogy saját pénzből vettem régi kocsit? Sajnos a szüleim nem milliomosok hogy alámtegyék az új audit!
Valakihez kepest csoro vagy, valakihez kepest meg nem. Szerintem nem gaz, de mindenki maskepp gondolkodik.
Szard le ki mit gondol.
Kik mondanak ilyet? Válogasd meg jobban az ismerőseidet.
Tedd ki a hátsó ablakra, lehet kapni ilyen rendszámtáblát, hogy " ez legalább ki van fizetve" :-)
Nekem egy 1998-as Lada Samarám van. :-)
40 N
"Meg pár lány aki tetszett! hogy ők nem adnák BMW alá!"
Akkor ok nem a te vadaszteruleted, ennyi az egesz. De annyi csaj van mint egen a csillag.
Jobban válogasd meg az ismerősöket és a lányokat. Egy normális ember nem mond ilyet, hogy nem adja alább x-nél. A lány meg dolgozzon meg a bmw-ért, ha annyira tetszik neki :D
Én mindig elszörnyülködöm az ilyen kérdéseken, mert az én barátaim, ismerőseim nem ilyenek, és nagyon nehéz elképzelni, hogy tényleg ennyire anyagiasan gondolkodnak mások.
Az ember anyagi helyzeten, ha tisztesseges es becsuletes, egyszeruen nincs mit szegyellni.
Aki ezt szova teszi, az sajat maga is frusztralt valamiert.
Igen, én mindig kerülöm a bunkó lenéző embereket ! :)
Az se lehetne mondani hogy villogok az autómmal! :) nem szoktam feleslegesen gyorsulgatni! Meg nem is szól hangosan a zene csak a mély kicsit kihallatsziK! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!