Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda Civic (1991) csöves...

Honda Civic (1991) csöves vagyok mert ilyen autóm van?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok és Tavaly nyáron raktam le a jogositványt, most májusba meg vettem saját pénzből egy ilyen Hondát! :)

(Nem anyu és apu pénzén) Jogsit is saját pénzből vásároltam.

És olyanokat mondanak hogy csöves vagyok a régi autó miatt, meg csoró, most komolyan magyarországon, a jellenlegi pénzügyi szintben ki vehet magának újautót? Plusz a benzin árak....Én keményen dolgoztam hogy meglegyen ez a autó. Tényleg gáz hogy saját pénzből vettem régi kocsit? Sajnos a szüleim nem milliomosok hogy alámtegyék az új audit!

#munka #pénz #válság #pénzügyihelyzet
2014. jún. 27. 10:29
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

Valakihez kepest csoro vagy, valakihez kepest meg nem. Szerintem nem gaz, de mindenki maskepp gondolkodik.

Szard le ki mit gondol.

2014. jún. 27. 10:39
 2/35 anonim ***** válasza:
78%

Kik mondanak ilyet? Válogasd meg jobban az ismerőseidet.

Tedd ki a hátsó ablakra, lehet kapni ilyen rendszámtáblát, hogy " ez legalább ki van fizetve" :-)

Nekem egy 1998-as Lada Samarám van. :-)

40 N

2014. jún. 27. 10:43
 3/35 anonim ***** válasza:
Dehogy! Kik mondanak ilyet? Remélem, nem a "barátaid" :)
2014. jún. 27. 10:44
 4/35 A kérdező kommentje:
Barátaim ismerösei! Meg pár lány aki tetszett! hogy ők nem adnák BMW alá! Az igazat megvalva ! Nekem pont megfelel ez a autó! Imádok vezetni! Megprobálok a hülye emberekel nem törödni!
2014. jún. 27. 10:46
 5/35 anonim ***** válasza:
2.-ik válaszoló vagyok. Bocsi elírtam 1989-es Samarám van :-)
2014. jún. 27. 10:47
 6/35 anonim ***** válasza:
100%

"Meg pár lány aki tetszett! hogy ők nem adnák BMW alá!"

Akkor ok nem a te vadaszteruleted, ennyi az egesz. De annyi csaj van mint egen a csillag.

2014. jún. 27. 10:48
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

Jobban válogasd meg az ismerősöket és a lányokat. Egy normális ember nem mond ilyet, hogy nem adja alább x-nél. A lány meg dolgozzon meg a bmw-ért, ha annyira tetszik neki :D

Én mindig elszörnyülködöm az ilyen kérdéseken, mert az én barátaim, ismerőseim nem ilyenek, és nagyon nehéz elképzelni, hogy tényleg ennyire anyagiasan gondolkodnak mások.

2014. jún. 27. 10:49
 8/35 A kérdező kommentje:
Igen! Hát ők ilyenek! :) Csak útálom mikor pont azok szólnak akiknek nincs jogositványa és autója! Én úgy vagyok vele hogy megdolgoztam érte! :)
2014. jún. 27. 10:53
 9/35 anonim ***** válasza:
100%

Az ember anyagi helyzeten, ha tisztesseges es becsuletes, egyszeruen nincs mit szegyellni.

Aki ezt szova teszi, az sajat maga is frusztralt valamiert.

2014. jún. 27. 10:55
 10/35 A kérdező kommentje:

Igen, én mindig kerülöm a bunkó lenéző embereket ! :)

Az se lehetne mondani hogy villogok az autómmal! :) nem szoktam feleslegesen gyorsulgatni! Meg nem is szól hangosan a zene csak a mély kicsit kihallatsziK! :)

2014. jún. 27. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!