Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak melyik? Trabant...

Első autónak melyik? Trabant vagy zsiguli?

Figyelt kérdés

Melyiknek mekkora a fenntartása éves szinten?

Melyiket érdemesebb? Trabantból inkább a kettő üteműn gondolkodtam mert az jobban megy, zsiguliból meg 1400-as felett. Nekem fontos az ereje, teljesítménye, megbízhatósága, fenntartása.

Szóval szerintetek melyiket vegyem? Mondjatok konkrét típust, hogy melyikből melyik fajtát ajánlanátok.

2014. jún. 7. 19:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%
Öcsém, te ne akarj kocsit. Ha ennyire számít minden egyes forint, inkább hanyagold a témát, amíg lesz annyi pénzed, hogy fenn is tudd tartani. 70 ezer ft-ból nem fogsz olyan kocsit venni, amire nem kell a vételár többszörösét rákölteni, ha használni is akarod.
2014. jún. 7. 21:19
 12/27 anonim ***** válasza:
vegyél egy robogót inkább :)
2014. jún. 7. 21:44
 13/27 Vizéli László ***** válasza:
84%
Ennyiért inkább egy középkategóriás biciklit vennék nem autót. Gyűjtögess még és egy normálisabb autót vegyél kezdésnek.
2014. jún. 7. 22:03
 14/27 A kérdező kommentje:

motorom az van, 125-ös etz.

most lesz majd meg a jogosítványom nemsoká, van egy opel astra G autónk, 6 éves, újonnan vettük, és ha messzebbre akarnék menni mint mondjuk 25 km akkor azzal mennék, de egy olyan autó amivel eltudnék menni a faluban, meg 25 km-es körzetben, egy olyan kellene, és lehetőleg ne legyen sok a fenntartása, olyan kellene, mert azért hogy itt a faluban eltudjak vele menni össze vissza, arra nem kell egy jó autó, csak menjen, meg keveset kelljen fizetni utána.

azé azt nem mondanám hogy egy kettőütemű trabant alig vonszolja magát, ültem egyben nemrég, és elég jól ment. és az olyan 5 liter körül eszik.

a zsiguli meg megeszi a 10 litert ami túl sok, mert akkor faluban megeszi a 20-at is.

2014. jún. 7. 22:21
 15/27 anonim ***** válasza:
75%

Amelyik kocsit meg tudod venni 70-ért, arra azonnal még egyszer ennyit kell költeni, hogy képes legyen álló helyben egy darabban maradni, ne hallatsszon ki belőle a rozsda csámcsogása... napi használós üzemmódban rövid időn belül a második hetvenes beleborítására is készülhetsz.

Inkább kicsit spórolj, és 200 alatt ne akarj autót venni.

2014. jún. 7. 22:31
 16/27 anonim ***** válasza:
85%

Ezt nem értem. Miért nem mész falun belül a motoroddal? Vagy még inkább bicajjal? Minek erre kocsi? Mekkora az a falu, hogy nem érsz körbe kocsi nélkül?

Trabant 5l-ert eszik....jah, persze, max álmodban.

Elég jól megy, az tény.... egy Kispolszkihoz képest.

2014. jún. 7. 22:56
 17/27 anonim ***** válasza:
75%

nagy marhaság amit szajkózol... haverom zsigája nem eszik 10-et. olyan 8 - 8,5L... mienk is ugyanennyivel beérte. városban reális a 10L körül, de a városokat hanyagolni kell.

és 70ezer ft-ért álom világban élsz, ha azt hiszed kapsz műszakis ladát ami működik és nem rohad 1001 helyen.... azért ennyire még nem olcsók. inkább 120ezer ft felett...

2014. jún. 7. 23:07
 18/27 anonim ***** válasza:
Trabiból inkább nézzél négy üteműt jobban megy és kevesebbet is eszik valamivel a kétütemű társainál.
2014. jún. 7. 23:07
 19/27 anonim ***** válasza:
45%
golf 2
2014. jún. 7. 23:59
 20/27 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy a Trabant 5 litert eszik? Nekem 20 évig volt Trabantom, még új korukban is több volt a fogyasztásuk, nem ilyen matuzsálemi korban, mint amilyet most tudsz venni. Országúton kijöttem 6 - 6,5 literből, de lakott helyen, legyen az falu vagy város, ahol mindig lassítani kell, mert gyalogos, jobb kéz stb. 8-9 liter alatt ritkán úsztam meg a tankolást. Egy viszont biztos, mindössze néhány alkatrész van benne, tehát kevesebb a hibalehetősége. De az alja nagyon szeret rohadni. Nem győzöd majd karosszériához vinni, hogy szét ne essen alattad.
2014. jún. 8. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!