Mi a vélemény erről az autóról?
Az 1.9 dCi motor eléggé megbízható, ezzel a motorral voltak szerelve a Renault korábbi autói is, pl. a Megane I és a Scenic I ráncfelvarrás utáni szériája is. Legalábbis én úgy tudom.
Kicsit sok km van a hirdetett autóban, lehet készülni egy komolyabb javításra szerintem,.
1.9DCi jo motor, ha megkapta a rendszeres olajcseret...
plane ha nem a gyari ciklus szerint csereltek hanem feleztek (30e-rol 15e-re).
Az olajcserere erzekeny, viszont nagyon dinamikusan mozgatja ezt a kasznit es meg jol is fogyaszt. Ennyi km-nel mar benne lehet a pakliban egy kuplung es kettostomegu lendkerek csere ami eleg komolyan zsebbe nyulos, vagyis inkabb kalkulalni kell vele. Ha valos a km es normalis karban tartottak, akkor nem olyan regen volt vezermuszij csere rajta de arra ra kell kerdezni illetve nezni, mert az se tul olcso. Fogyasztasa normalisan kozlekedve 5 es 6 liter kozott, orszaguton kozel a 4-hez.
Hja igen es nem szabad sporolni a gazolaj szurovel sem. Alkatresz van hozza boven tobb szinten is (ar, minoseg)
Elottem irtak hogy sok benne a km, szerintem pedig keves mert 8 eves az auto, vagyis eves szinten ment kb 33e km-t...
Nagyvaloszinuseggel ennek legalabb nem volt tekerve az oraja.
Jo vetel lehet plane ha van hozza esetleg utananezheto szervizkonyv.
De ha sokaljak ezt a km mennyiseget lehet keresni 100e korul is annak legalabb biztos tekertek az orajat...
Nem azert vesznek az emberek dizel autot,hogy eves szinten max 10-12e km-t menjenek...
Szerintem teljesen jonak tunik az auto kepek alapjan...
A hezagok elsoranezesre rendben vannak, nincs lepusztulva a belseje sem (mar amennyi latszik).
Meg kell nezni, ki kell probalni es ha minden rendben es nincs hiba uzenet sem akkor nyertel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!