Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a vélemény erről az autóról?

Mi a vélemény erről az autóról?

Figyelt kérdés

Konkrétan ezzel a fajta motorral érdekelne.

[link]

Mik a tapasztalatok?

2014. jún. 3. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Az 1.9 dCi motor eléggé megbízható, ezzel a motorral voltak szerelve a Renault korábbi autói is, pl. a Megane I és a Scenic I ráncfelvarrás utáni szériája is. Legalábbis én úgy tudom.

Kicsit sok km van a hirdetett autóban, lehet készülni egy komolyabb javításra szerintem,.

2014. jún. 3. 21:57
 2/4 anonim válasza:
dCi motort én nem vennék, ha csak nem egy megszállott Renault/francia szerető vagy! Elég sok a km a kocsiban, szerintem keress másikat biztos találsz kevesebb futással ennyiért! :)
2014. jún. 3. 22:40
 3/4 VarMa ***** válasza:

1.9DCi jo motor, ha megkapta a rendszeres olajcseret...

plane ha nem a gyari ciklus szerint csereltek hanem feleztek (30e-rol 15e-re).

Az olajcserere erzekeny, viszont nagyon dinamikusan mozgatja ezt a kasznit es meg jol is fogyaszt. Ennyi km-nel mar benne lehet a pakliban egy kuplung es kettostomegu lendkerek csere ami eleg komolyan zsebbe nyulos, vagyis inkabb kalkulalni kell vele. Ha valos a km es normalis karban tartottak, akkor nem olyan regen volt vezermuszij csere rajta de arra ra kell kerdezni illetve nezni, mert az se tul olcso. Fogyasztasa normalisan kozlekedve 5 es 6 liter kozott, orszaguton kozel a 4-hez.

Hja igen es nem szabad sporolni a gazolaj szurovel sem. Alkatresz van hozza boven tobb szinten is (ar, minoseg)

Elottem irtak hogy sok benne a km, szerintem pedig keves mert 8 eves az auto, vagyis eves szinten ment kb 33e km-t...

Nagyvaloszinuseggel ennek legalabb nem volt tekerve az oraja.

Jo vetel lehet plane ha van hozza esetleg utananezheto szervizkonyv.

De ha sokaljak ezt a km mennyiseget lehet keresni 100e korul is annak legalabb biztos tekertek az orajat...

Nem azert vesznek az emberek dizel autot,hogy eves szinten max 10-12e km-t menjenek...

Szerintem teljesen jonak tunik az auto kepek alapjan...

A hezagok elsoranezesre rendben vannak, nincs lepusztulva a belseje sem (mar amennyi latszik).

Meg kell nezni, ki kell probalni es ha minden rendben es nincs hiba uzenet sem akkor nyertel.

2014. jún. 4. 05:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Állapot, állapot, állapot! Már ezerszer el lett mondva, hogy nem a kor, meg a kilométer számít egy autónál, hanem az ÁLLAPOT! Attól, hogy egy 8 éves kocsiba 260E km van (ami éves szintre lebontva 30-35E km), még nem jelenti azt, hogy vásárlás után rögtön szét fog hullani, és 100 ezreket kell majd rá költeni! Feltételezhetően itt még nem történt km óra csavargatás, ez pozitívum. A vásárlás utáni kötelező szervizeket meg km órától függetlenül ajánlatos elvégezni. Ha rendesen karban volt tartva, még egyszer ennyit is elmehet komolyabb felújítás nélkül. El kell menni és fel kell mérni/méretni az állapotát, majd akkor derül ki, hogy érdemes-e megvenni.
2014. jún. 4. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!