Ime, a kiszemelt áldozat. Kinek mi a véleménye erről a "jámbor lovacskáról"?
2014. máj. 8. 17:48
1/8 anonim válasza:
Használd egészséggel.
Csak majd ha kell valami alkatrész meg szerelő, mert a Jóska bácsi a szomszéd faluba nem ért hozzá sőt még szerintem Fordd szervizben sem akkor majd szidhatsz minket mert azt mondtuk vedd meg.
2014. máj. 8. 18:45
2/8 anonim válasza:
Ez inkább pont az a fajta autó, ami annyira egyszerü konstrukció mint egy szalmás szekér, ha van pénzed rá és tetszik, vedd meg.
2014. máj. 8. 19:14
3/8 A kérdező kommentje:
nem arra kell az autó hogy riboljam éjjel-nappal, hanem azért mert tetszik és mert imádom a mustang-okat. Úgy tudom hogy ezek az autók, ha rendesen vannak használva, sokáig elmennek minden fajta szerelés nélkül, csak benzin kell neki.
2014. máj. 8. 19:21
4/8 anonim válasza:
Az igaz, hogy egyszerű szerkezetek, de azért már 30 éves autóról beszélünk.
Ha van kess a fenntartásra, akkor hajrá :)
2014. máj. 8. 21:13
5/8 anonim válasza:
sokáig elmennek minden fajta szerelés nélkül, csak benzin kell neki.
mindenképp, főleg egy 41 éves autó. ha sokmindent kicseréltek az elmúlt pár évben, akkor még igaz is lehet, de ha a 41 éves cuccok nagy részét neked kell majd kicserélni, akkkor inkább kín lesz mint öröm.
2014. máj. 8. 21:15
6/8 anonim válasza:
"csak benzin kell bele" de az vagy 20-25 liter 100on..
amugy ez egy igazi puncimágnes
2014. máj. 8. 22:29
7/8 anonim válasza:
Szóval van egy autó bruttó 6 millióért, ami még az országban sincs, a cég amelyik árulja pedig olyan sóher, hogy a HD képeit is csak fizetség ellenében lehet kinagyítani!
Szerintem biztos nem átverés!
:D
2014. máj. 8. 22:48
8/8 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló, a 250-es Aprilia RS-em is 17-20 liter eszik, benzinre soha nem sajnáltam a pénzt. Mellesleg nagyapámnak van egy Wartburgja ami 40 éves, akkumulátoron, gumin, gyertyán, trafón meg izzón kivül semmit nem kellet cserélni vagyis a kipufogót kellet de az utángyártottal nagyon szar hangja volt így felújították a régi, gyári kipufogót és visszakerült alá az. Szóval azért egy Wartburg és egy Mustang között van különbség, ha egy Wartburg eddig birja a gyári cucokkal akkor egy Mustang is szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!