Ránézésre érdemes lehet megvenni, semmi bonyolultság nincs benne, 1.2-es benzinmotor. A kilométer nem kevés benne, a kora ellenére, de ez még nem kell hogy elriasszon. Azt kéne kideríteni hogy közeleg e valamilyen nagyszerviz (180Ekm) és annak milyen költségvonzata van.
2014. máj. 4. 19:38
2/7 anonim válasza:
Fogalmam nincs. Kép alapján nem lehet semmit megállapítani, hogy milyen műszaki állapotban van. Ezért kell összeegyeztetni egy autószerelővel és bevinni a műhelyébe átnézetni aknából is. 5-6 kocsit átnézetel lehet rámegy akár 40ezred is de még mindig olcsóbb mint, ha egy 6 számjegyű alkatrészt kéne megvenned bele.
2014. máj. 4. 19:41
3/7 anonim válasza:
Jó, mondjuk ez csak 5 éves kocsi nem valószínű, hogy annyira rohad az alja mint amiket én nézegetek a 25+osok :)
2014. máj. 4. 19:42
4/7 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy más kérdéseknél meg jól megmondod más autókról a kis kritikádat, most itt kérdezel...
Thaliát nem vennék, inkább egy Logan MCV-t, még ha az idősebb is pár évvel. Ebben 1.2 motor van, 176000 kmrel. Ez a km egy 1.6 köbcentis autóban nem lenne sok, de ebben az 1.2-esben már határeset. A kis nyomatékával valószínűleg sokat padlózták, hogy mozogjon is. Cserébe nincs egészen 1 millió.
2014. máj. 4. 19:43
5/7 A kérdező kommentje:
Csak elméleti kérdés, valszeg Suzukit veszek, de azért nézelődni szabad, nem? :D
Engem is az a 180 e km ijesztett meg, de az a szerelős ötlet nem is rossz.
Meg igen, az is feltűnt, hogy olcsóbban adják mint a többit.
Sztem azért elmegyek megnézni :)
2014. máj. 4. 19:47
6/7 anonim válasza:
Szerintem érdemes.
2014. máj. 4. 20:04
7/7 anonim válasza:
Elavult technika, ennyiért lehet sokkal jobb autót is kapni. A Dacia nem tartozik bele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!