Yamaha dt 125 nek hogyan tudnám a fogyasztását csökkenteni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy annyit sose fog enni mint egy robogó, de most eszik 100 on 10 litert. Ha 1-2 litert tudnék csökkenteni már örülnék.2014. jún. 2. 11:13
2/10 anonim válasza:
Figyeld meg hogy az öregemberek hogyan mennek a Simsonnal.
Menj te is úgy a DT-vel, ennyi. A másik hogy legyen normálisan beállítva a karburátor, azon nagyon sok múlik. Ha lightosan mész vele és nem mész terepen, akkor 4-5 liternél nem kéne hogy többet egyen.
3/10 A kérdező kommentje:
És hogy tudom jöl beállítani karbit? Hol álljon a subertű stb? Van jó alapjáratom gázután szépen visszaejti a fordulatot. Mit csináljak vele?
2014. jún. 2. 14:36
4/10 anonim válasza:
Ez durván sok, eléggé bizonyos, hogy a vezetési stílusodon kell változtatnod, persze a műszaki gond sem zárható ki.
5/10 A kérdező kommentje:
Most bejáratos mentem vele kb 100-150 km nem forgattam 4ezer fölé (5 nél nyit a pover) de még a régi dugóval is 10 et evett meg mostis pedig. direkt" öregurasan megyék vele"
szóval valószínű valami beállítási hiba de mi lehet?
2014. jún. 3. 22:50
6/10 anonim válasza:
Karbihoz ne nyúlj! Amíg hibátlanul működiuk addig vétek lenne. 2 üteműnél nem ilyen egyszerű a fogyasztáscsökkentés, hogy elveszem tőle a kaját oszt csókolom. A benzin a belső hűtésről gondoskodik és ha nem külön olajozású a rendszer, akkor a benzinnel együtt jut be a kenőolaj is. Ha szegény keverékkel jár a motor, akkor jobban melegszik, rossz esetben be is sül. Csak úgy tudod a fogyasztást csökkenteni hogy visszafogottabban motorozol. Ez ennyit fogyaszt. Ha gazdaságosabban akarsz motorozni akkor nyergelj át 4T-re.
7/10 anonim válasza:
Amíg bejáratós addig többet eszik minden motor. Kell neki jó 500-1000 km mire ez csökkenni fog. Járatáshoz egyébként is jó, ha dús a keverék. Ha már benne van 1000 km és még mindig 10l-t fogyaszt úgy hogy nem gyilkood na akkor lehet egy kicsit szegényíteni a keveréket, ha a gyertyakép is dús keverékre enged következtetni.
8/10 A kérdező kommentje:
A régi dugóval is 10 et evett. Hogy tudom szegényíteni a keveréket? (28-as mikuni karbi)
2014. jún. 4. 10:17
9/10 anonim válasza:
Úgy hogy lejjebb teszed a súbertűt. De kísérletképpen csak 1 rovátkával.
10/10 anonim válasza:
10 liter a k**ra sok, nekem a a honda mtx 125 ösöm eszik 8 a terepen furt nyelezve, gyújtásod jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!