Hogyan tudom csökkenteni a keeway hurricane 50 2t robogóm fogyasztását?
Ne húzd neki. Ennyi. Egy 50-es 2t 3l-nél nem eszik többet, ha nem kínzod.
2. válaszoló: mi az, hogy nem sok a 4l? Hogy érted, hogy árt a motornak? Kérlek ezt magyarázd meg.
Hy!
A súbertűt akaszd lejjebb!
Én 250-es gépen litereket nyertem(bejáratási időre feljebb teszik hogy több anyagot kapjon,hogy meglegyen a kenése)
Kipufogó gyári?henger gyári?Valami tunning van rajta?Mert ha igen akkor nem kell csodálkozni ezen a fogyasztáson.Nekem bws-em ment elég sokat,de volt mikor 8 litert is megevett (baja volt) :)
Esetleg mégy egy kis apróság:Tiszta kipufogó,tiszta légszűrő ez is befolyásolhajta a fogyasztást!
kata kata!
Ezt neked okozhatta a szegény keverék is! Ha a súbertűt lejjebb teheted,attól csak max nem megy végre többet a robogó,meg kevesebbet is fogyaszt,de ha nincs beállítva jól a benzin-levegő keveréked,az okozhat ilyen gyertyás trükköt ami neked volt :) Amúgy gyári robogók nem fogyasztanak sokat(fojtással).Ha kiveszed a folytásokat akkor jobban is megy és ha jobban mész vele akkor 4-5 literes fogyasztás is elérhető vele ami elég nevetséges,mert egy 500-as Kawát ha nem hajtasz csak remegve ,az is tudja ezt a fogyasztást! 250-es meg 125-ös 4t gépek is sokkal kevesebbet esznek(jó okés tudom 4t) :)
Nem tévedtél,mert a robogóba a karbantartás sokkal kevesebbe kerül ,mint egy kocsin a vezérléscsere,féltengelyek cseréje meg hasonlók.
Szóval addig sem a kocsi kopik míg a robeszt használod.
Amúgy képesek a 2,5-3 literes fogyasztásra de akkor 60-nál nem mész többet,meg nem is lesz egy izom gép.A lényeg hogy jó fogyasztásod legyen:Mindennél törekedj a gyári állapotra!Pl gyári méretű görgők,fúvókák ,henger kipufogó,légszűrő.(a sportlégszűrőt egyenesen hülyeségnek tartom mert sok értelme nincsen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!