Milyen terepjárót kéne venni? Komoly a kérdés. Csak nem értek (értünk) hozzá. Szóval aki igen, várom a válaszát. (Lent tovább)
Van egy Jaguarunk, csak már 8 éves, és elég sokat utaztunk vele, lecserélnénk. Anyukám terepjáróban gondolkodik...leginkább a Volvo XC90-ben. Ez milyen? Vagy volt szóban Toyota RAV 4...de inkább a Volvo kategóriánál maradt. Vagy ha nem terepjáró, akkor a Volvo C80 jutott eszébe (bocsánat, ha nem pontosan ez a típus neve...nem igazán fújom őket kívülről:D), vagy az S-Type. Nekem még a VW terepjárója is tetszik...de a bőrüléses forma a barátságosabb, abban meg ritka, és végülis nem újan akarjuk venni...ilyen 2, max 3 évesen. A Volvot nagyon dícsérték...Másnak mi a véleménye? Ja, és ilyen 2500 ccm alá nem menne, mert többet vagyunk autópályán, stb.
Mondom, tényleg komoly kérdés...nem kell mondani, hogy miféle autókat soroltam föl....
Köszönöm :)
Értem. Nagyon köszönöm :)
Valóban...egy barátunknak a Mercije kigyulladt egy parkolóházban, és mondták, hogy jó, hogy diesel volt, másként berobbant volna az egész hely.
Jaaaj Istenem!
Ha már kigyullad egy autó tökmindegy hogy dízel vagy benzin..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!