Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen terepjárót kéne venni?...

Milyen terepjárót kéne venni? Komoly a kérdés. Csak nem értek (értünk) hozzá. Szóval aki igen, várom a válaszát. (Lent tovább)

Figyelt kérdés

Van egy Jaguarunk, csak már 8 éves, és elég sokat utaztunk vele, lecserélnénk. Anyukám terepjáróban gondolkodik...leginkább a Volvo XC90-ben. Ez milyen? Vagy volt szóban Toyota RAV 4...de inkább a Volvo kategóriánál maradt. Vagy ha nem terepjáró, akkor a Volvo C80 jutott eszébe (bocsánat, ha nem pontosan ez a típus neve...nem igazán fújom őket kívülről:D), vagy az S-Type. Nekem még a VW terepjárója is tetszik...de a bőrüléses forma a barátságosabb, abban meg ritka, és végülis nem újan akarjuk venni...ilyen 2, max 3 évesen. A Volvot nagyon dícsérték...Másnak mi a véleménye? Ja, és ilyen 2500 ccm alá nem menne, mert többet vagyunk autópályán, stb.

Mondom, tényleg komoly kérdés...nem kell mondani, hogy miféle autókat soroltam föl....

Köszönöm :)

2009. dec. 30. 23:11
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Értem. Nagyon köszönöm :)

Valóban...egy barátunknak a Mercije kigyulladt egy parkolóházban, és mondták, hogy jó, hogy diesel volt, másként berobbant volna az egész hely.

2009. dec. 31. 00:33
 12/21 anonim ***** válasza:

Jaaaj Istenem!

Ha már kigyullad egy autó tökmindegy hogy dízel vagy benzin..

2010. jan. 2. 20:01
 13/21 A kérdező kommentje:
De nem ez a kérdéés :D Amúgy mindenki mondja, hogy nem, mert a benzin robban, a dieseles meg "csak" ég :D
2010. jan. 2. 20:05
 14/21 anonim ***** válasza:
Nos mik az eddigi esélyesek?
2010. jan. 2. 20:12
 15/21 A kérdező kommentje:
Volvo XC90 :D Meg a lényeg, hogy legyen minimum 2500 ccm-s. Volt még szóban egyébként Mercedes ML is. Meg Jeep Grand Cherokee. :) Vagy bármi hasonló, amit ti ajánlanátok. Nem hiszem, hogy valami amerikai behemót állat kéne, ilyen kategóriájú autó kéne :)
2010. jan. 2. 20:21
 16/21 anonim ***** válasza:
A volvo nagyon bisztonságos, de motolisztikusan nem sok jót hallottam róla. De ha amerikai tetszene: Cadillac Escalade, Lincoln Navigator, Hummer H2, Dodge Ram és Ford F150. De ha ezeket kicsinek gondolod Ford F650. ;)
2010. jan. 2. 22:24
 17/21 anonim ***** válasza:
jó autó a volvo, de én még inkább touareget vennék, az is 5 csillagos lett a törésteszten. mind2 autónál 1-1 sérülés volt, és a touaregnél volt a láb, az xc-ben pedig úgy emlékszem a fej vagy a mellkas
2010. jan. 2. 22:32
 18/21 A kérdező kommentje:
Neem, bocsi, lehet h nem írtam túl érthetően :D épphogy nem kéne olyan nagy Cadillac, ilyen állat kinézetű autó :D A Ford még esetleg oké...a Touareget is néztük egyébként :) Köszi!
2010. jan. 2. 23:27
 19/21 A kérdező kommentje:
Mégsem, ez a Ford is elég nagy, etelgeg valamelyik másik modell :D De azért köszi.. :)
2010. jan. 2. 23:28
 20/21 anonim ***** válasza:
22:24 vok. azért mondtam azokat a nagy amerikai autókat mert a 120 már rekord sebesség lenne :D Szerintem a jó választások: Mercedes-benz ML / GL, BMW X5 / X6, Porsche Cayenne, Volkswagen Touareg, Audi Q7. De nekem elég lenne egy Audi A6 is. :D
2010. jan. 3. 01:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!