Eldönthető a Simson/robogó kérdés?
Szerintem a simsonosok csak azért dicsérik agyba főbe ezt a motort mert az egyetlen olcsó 50ccm-es kismotor aminek olyan motoros formája van meg sok sebessége (4) :)
Amúgy az mz kistestvére szerintem.
Nekem is volt 2 Simsonom de nem tartottam valami megbízhatónak álltában el tudott romlani. Később hozzájutottam egy Régi honda endúróhoz. Hát inkább nem írnám le a különbséget... Mikor haverom kölcsönadta az s51 ét hogy felidézzem a simsonolást remegő kézzel adtam vissza. :P Kb olyan egy simson rendes motor után mintha egy gyerekbiciklin ülve húznának kötélen egy kocsival. :)
A robogók szerintem nem esztétikusak túlzottan azok inkább csak városba kissebb dolgokat elintézni találták ki. (olyan szaladgálós) De azok legalább üzembiztosabbak általában és nem élménymotorozásra vannak kitalálva.
Bár én nem értem azt se mikor a simósok azzal jönnek hogy élményesebb simsonozni :D Csak az a baj a Simóval az az élmény ha eljut a célig műszaki hiba nélkül és az is csoda ha nem vagy nyakig olajos mire odaérsz! :D
21:14 - ez akkor van ha f os a simód :) Én sz ar állapotban vettem, de egy remek szakértő tökéletesre pofozta nekem hobbiból. Soha nem hagy ott sehol.
Nekem a robogókkal sincs semmi bajom, csak azokkal a 14 éves újgazdag srácokkal akik (félreértés ne essék, nem azért nézem le őket mert a szüleiknek van pénzük, hanem azért mert ők ezért néznek le másokat) a manduladaráló hangú robogójukkal mennek a városban, és még húzatják is a gázkart, hogy úgy hangozzon mintha váltanának :DD Robogó? Kényelmesebb mert nem kell váltani, sokszor gyorsabb, esetleg üzembiztosabb. Ergo tökéletes Aból Bbe jutásra. Tökéletes pl lányoknak.
De ahogy a 14-15 éves kissrácok menőznek vele az nevetséges.
Ja és, hogy biztosítsalak abban, hogy nem a pénz kérdés számít itt: Én eddig annyit öltem a simsonomba, hogy abból egy jóféle robogót is vehettem volna (elektronika helyrepofozása, krómozás, festés stb), de nekem inkább ez kellett. :)
Az újgazdag kis köcsögök legalább nem tudnak motorozni. És a motorozni tudást pénzért nem lehet megvenni. :D
Amúgy most hogy mondod én is szoktam hallani váltás szimulációt robogóból XD XD XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!