Eldönthető a Simson/robogó kérdés?
Figyelt kérdés
Ha úgy gondoljátok igen,akkor rajta fejtsétek ki a véleményeteket.2011. okt. 10. 20:54
11/18 anonim válasza:
Sziasztok!Én 42 évesen másképp ítélem a Simsont.Azon nőttem fel a 80-as évektől.Van ugyan kocsim,de a mai napig is egy SR kiskerekűm.Full jó a kis Simsonom,olyan lazább a kinézete,folytás kint,pattogós B-s hang.Sokat járok vele BUDAPESTEN!,nyáron,csúcsban,dög melegben,sosem áll le,és nagyon jól megy,és Mindenkinek tetszik.A Simson,az egy más világ,egy nagyon jó világ,csak ezt sokan nem értik,és nem tudják :)))
12/18 anonim válasza:
Csak azt felejti el minden simsonos,hogy gyári alkatrészt már régen nem lehet kapni hozzá, csak után gyártott szarokat.Ezáltal a megbízhatóság, üzemidő erősen csökken. Sajnos az MZ-k is erre a sorsra jutottak.
13/18 anonim válasza:
Tegnap: 20:15!!! Maximálisan egyetértek veled! Én ugyan 26 éves vagyok,de eddig volt 5 db Simsonom,és jelenleg is van egy! Azzal járok melóba és soha semmi baja! Ha az embernek van egy kis agya,és karbantartja rendesen nem csak üti-vágja akkor nem fog cserben hagyni! ugyan ez igaz az MZ-re is! Kb 30.000 km mentem egy 250 ETZ vel szinte probléma mentesen! És igazad volt ezeknek a szocimotoroknak megvan a maga világa amit sokan nem tudnak értékelni! A mai 15-20 évesek már GSXR-t meg ZX 10 -et akarnak egyből! A gatya meg Sz*ros.....A szamárlátrát végig kell járni annak aki motorozik!
14/18 anonim válasza:
Eldönthető a Simson/robogó kérdés? Nem, mivel Simson is volt sokféle, robogó meg végképp sokféle van. Összehasonlítani csak úgy lehet, hogy pl: Simson S51B és Yamaha Jog. De így, hogy Simson vagy robogó nem!!! Na meg Simson is gyártott robogót [link]
15/18 anonim válasza:
Mi az hogy azt írjátok hogy 14-15 éves szarosok meg ilyen olyanok mért kell lenézni a koruk miatt őket ugyanolyan motorosok mint ti (az 50cc-sel járó emberek is motorosnak számítanak) én 14 éves vok és üzenem mindenkinek:NEM AZ A SZAROS MEG A SZÁNALMAS AKI 14-15 ÉVES HANEM AZ AKI LENÉZI PUSZTÁN A KORA MIATT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16/18 anonim válasza:
Akkor te milyen jelzőt használnál a mai 14-15 éves fiatalokra, akik szülinapjukra, vagy csak úgy megkapják a fél milliós SR-t, aztán mennek jampizni vele körútra, 0 tudással? Jó, vannak kivételek, mert magam sem vagyok idősebb, csak 16, de azért tudom hol vannak a határok. jah és nem robogóm van.
17/18 anonim válasza:
40 éves vagyok volt idáig 3 simóm nagyon jók (voltak ) de már csak múltról beszélhetünk!!! jövő az már nincs!!! lehetsz te akármilyen ügyes okos karbantartó, de nagy apád sem lesz már gyerek!!
18/18 A kérdező kommentje:
Én is 14 éves vagyok,egy S51B-m van.
2011. okt. 13. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!