Melyik terepjárót ajánljátok?
Terepjáró választás előtt állok.Maximum 5 millióba keröljön a terpjáró.
Szerintetek melyik éri meg a legjobban:
- Mitsubishi L200
- Toyota Hilux
- Landrover/Range Rover
- Ford Ranger
És azt szeretném kérdezni, hogy
- A pick-up-ok jobbak-e a jagyományos terpjáróknál ( pl. land rover)
- A pic- up-ok személygépkocsinak vagy kisteherautónak minősülnek?
- Ha a felsoroláson kívül tudtok JOBB terpjárót akkor légyszi írjátok meg.
Sorba is rakhatjátok a felsorolt autókat, hogy pl az első helyen van a ford ranger a másodikon a toyota...:-)
Egyébként sima közlekedésre használnám, hegyi aszfaltos utakra, de sokszor használnám földes hegyi utakra.
Az értelmes válaszokat zöld kézzel jutalmazom
szerintem ha aszfaltos hegyi útra akarsz autót akkor a legjobb szerintem a ford ranger vagy a landrover/rangerover
Én ha vennék, akkor Mitsubishi L200 -at vagy Toyota Hilux -ot vennék, mert én tuti,hogy terepre használnám. A pick up -oknak azt hiszem más a fogyasztásuk, ezért is lehet olyan üzemanyag megtakarító hálót venni a TESCO -ban.
Pick up ot sztem felesleges venned, ha ugysem szállítasz vele semmit, mondjuk én vadászni szoktam és az jó, ha van 1 kis hely, ahova az állatot behúzhatod.
Köszönöm a választ, szerintetek a felsorolásból vagy ha nem soroltam fel akkor légysz írjatok olyan modelleket, amelyek a közúton, a hegyi közutakon, a hegyi aszfalt utakon és a hegyi földes utakon kiválóak.
Azért gondoltam pick-up-ra, mert abba rendesen lehet bepakolni (pl. ha elmegyek az alpokba autóval ott kell aszfalt, hegyi földesút stb, és a komolyabb túrázáshoz rengeteg minden el kell, hogy férjen és a platóba sok minden befér) és normális terpjáró, de ha rosszul gondolom javítsatok ki.
Havernak volt Pajeroja , neki bevált sárban hegyen is.
Nissan Patrol
Mercedes G-klasse
Én ha tehetném 110-es (hosszú) Defendert vennék.
Tulajdonképpen nem vagyok nagy terepjárós, egyedül a Hiluxról van alaposabb személyes tapasztalatom: elkomorító volt, amikor árokba csúsztam vele 70-nel és elgörbült az alváz. De úgy hogy TK-s lett, a bontós sem akarta megvenni elsőre, mert csak a két hátsó ajtó és a légzsákok maradtak épek, mert nem robbantak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!