Melyik autót ajánljátok?
AZ ÁRA NEM SZÁMÍT, ARRA VAGYOK KÍVÁNCSI, HOGY TI MILYEN AUTÓT AJÁNLOTOK.
Szóval az a lényeg, hogy cabrio legyen.Hogy melyik márka, az lényegtelen.
A csomagtér se annyira nagyon fontos.
A lényegek ezek:
- kialakítása cabrio legyen
- bírja a strapát ( nem földesre gondoltam, hanem pl. Ausztriában a hegyek között, de ott is kiváló minőségű úton megyek vele.)És azt értettem a strapabíráson, hogy ne keljen szervizelni ,,2nap" után.Vagyis a hosszabb ,,túrákat jól bírja"!!Pl. Magyarországtól Portugáliáig és vissza is jöjjek vele szervíz vagy stb nélkül.Magyarán ne sz@r minőségő legyen maga az autó, hanem kváló
- Legyen benne normális felszereltség: pl. klíma, megfelelő világítás
- az, hogy vászontetős vagy keménytetős az mindegy, de ha lehet keménytetős legyen vagy akármi ami nem vászontetős, de ez a legkevesebb a lényeg az amit fenn írtam.
Magyarán hosszabb utakat kiválóan bírja.A fent írt szöveg a lényeg,pl. az hogy automata váltós vagy sem az lényegtelen.
Várom a válaszokat, a normálisakat zöld kézzel jutalmazom!
Korrekt cabrio jó áron! Elvisz mindenhova nem egy erőmű de nem kell vele szégyenkezni sem. Csak ajánlani tudom!
Nemazért, de egy CABRIO-ba minek klíma? (szerintem fölösleges, csak drágább lesz a biztositás)
Saab 9-3
BMW 3er
Audi 80
VW Golf
Alfa Romeo Spider
vicc kedvéért:
Suzuki Swift Cabrio
Köszönöm szépen a válaszokat!(megy a zöldkéz mindenkinek:-)
A klíma azért szükséges pl. ősszel vagy télen be lehessen fűteni, klíma minőséggel.Vagy pl. görögországban esik az eső, de 35 C van.Akkor jó a klíma.
Nmind1 mindenki értlmes és korrekt válaszokat adott, amit köszönök szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!