Melyik autót ajánljátok "első autónak"?
Opel Astra G
csakis !!!
semmi más
gazdaságos, olcsó fenntartású, strapabíró
Opel Astra F
Csakis!!!
Semmi más
Gazdaságos, olcsó fenntartású, strapabíró
daewoo matiz vagy Spark
kicsi kívülről belül tágas be kell ülni keveset eszik könnyű parkolni vele és nagyon jól gyorsul
Nem tom az első válszadókat miért kellett leszavazni,csak mondtak egy tipust,én is az opel bármely tipusát ajánlanám,azok jó erős autók,az én első autóm egy opel astra,még ma is azzal megyek bárhova,már 16 éves,de baromira erős autó,és nem fogyaszt sokat,fenntartása se olyan drága.
És ha lesz másik autóm nem kizárt,hogy megint egy opel lesz,csak a legujjabb!!
Szintén egyetemista vagyok, és pár hónapja döntöttünk úgy a kedvesemmel, hogy veszünk egy új, közepes felszereltségű Swiftet. Azért újat, mert egy használttal rengeteg gond lehet, persze ez nem törvényszerű, de úgy voltam, a már nagyobb pénzt adok ki, akkor legyen egy megbízható autó -- garanciával.
És a tapasztalatok: keveset fogyaszt, kényelmes, élvezetes vezetni, kettőnknek bőven elég, és az sem baj, ha egy barátunk is velünk utazik sok cuccal. Amit még nem tudok megítélni, de tény, hogy a Suzuki motorok elnyűhetetlenek (egy ~10 éves, sokat használt Swiftje van szüleimnek, és a motorjával soha semmi gond nem volt).
Összességében szerintem egyetemistaként egy nagyon jó választás, ha anyagilag teheted (mi is elég hosszú hitelre vettük).
Csak használtat ne !!!! hacsak nem ismerőstől veszed vagy egy 90 éves a tulajdonos aki 2 évig a garázsban tartotta és ment vele 200 km-t. Egyébként úgy fogsz járni ahogy én, spórolni akarok, de aztán még rosszabbul jövök ki, amikor majd hetente jönnek elő a különböző előre nem látható hibák és hagyom ott az 50-100-150 ezreket minden héten. Szóval én megtanultam már aleckét pár használt kocsi után, hogy mindent, csak használtat neeeeee !! És komolyan az Opel egy rendívül gazdaságos fenntartású, árban se rossz és minőségben sztem teljesen megfelelő márka, azzal nem sok gondod lesz, ha mégis, elég olcsó hozzá az alkatrész! ja hát és ne mindjárt összetörésben gondolkodj :-)
(egy autódilis véleménye)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!