Melyik autót ajánljátok "első autónak"?
Szia!
Nekem Suzuki Ignis-em van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Tényleg semmi gondom sem volt idáig vele, csak a kötelező szervízeket be kell tartani. Viszonylag olcsó hozzá minden és jól bírja a terepet is, mivel én a Börzsönyben lakom, így napi szinten megyek vele a hegyekben.
Inkább legyen szar de a tied legyen ,ne a banké...ha érted mire gondolok.
Ha hiteles kocsit törsz szét nagyon beszophatod
2009-02-28 10:37
erre csak azt tudom mondani hogy hülye volt az illető. jól meg kell nézni mit veszel, nem kell feltétlenül egy 90évestől venni aki garázsban tartotta:)
nagyon jó használt kocsikat lehet venni, sőt sokak szerint jobb használtat venni, sok típus van amelyik első egy két évben kiadja a problémáit de aztán ha azok meglettek javítva már jó. persze meg kell keresni melyek ezek, de lényegtelen, használtat is lehet venni, és ha nem vakon veszel akkor sokkal olcsobban jösz ki végül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!