Nemrég tudtam meg, hogy terhes vagyok, és el is kezdtem szedni az Elevitet, ahogy az első babámnál is. Most azt tapasztalom, hogy nem tudok toalettre menni, és fáj. Valószínű a vitamin okozza, melyik más terhességi vitamint ajánljátok?
Figyelt kérdés
Persze eszem a sok gyümölcsöt, zöldséget, de fontosnak tartom így az elején a vitamint is.2011. máj. 25. 09:42
1/10 anonim válasza:
Elég ha csak folsavat szedsz az nem okoz székrekedést.
mást nem tudok ajánlani mert én csak az elevitet szedtem bár ilyen jellegü problémám nem volt sose.
jó egészséget!!
2/10 anonim válasza:
Fontos is.
Próbáld ki a Gravidát, nekem semmi bajom tőle.
3/10 anonim válasza:
én 1hete tudom hogy terhes vagyok, első terhesség, még nem szedek semmit kb 6hetes vagyok de már 2hete puffadok és szorulásom van enyhén..
4/10 anonim válasza:
Ezt általában a vas okozza és az az összes terhesvitaminban van csak a mennyiség más...
5/10 anonim válasza:
Én a Hipp Natalt ittam és iszom még most is. Attól nincs székrekedés, és télen egyszer sem voltam megfázva, pedig iskolában dolgozom a gyerekek között. Meg a kislányom is hozott haza nem egyszer betegséget. Nekem ez nagyon bevált, jobban mint a tabletta szedés (valahogy jobban el is tudom fogadni).
6/10 anonim válasza:
Femibion 800, igaz kicsit drága, de nem kell mellé se folsav, se vas kiegészítésként, mindig tökéletes vérképem volt, és pocilakó is szépen nőtt. Ha változatosan eszel, elég csak 2 naponta szedni.
8/10 anonim válasza:
én nem szedtem elevitet, de a sógórnőm igen és ő is panaszkodott erre, illetve hasfájásra. ő ezért 2-3 naponta vett be egy szemet.
én folsavat szedtem csak, a vérképem mindig jó volt, a lányom most 9 hónapos.
nekem azt mondta a dokim, itt a tavasz (szept-re voltam kiírva) egyek sok zöldséget, gyümit, napi egy almát minimum (!!!) hájastúl!
9/10 anonim válasza:
Elején én is így voltam. Aztán 2 naponta szedtem. Próbáld ki a búzakorpát joghurtban, ettől megindul. Később semmi bajom nem volt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!