Az alábbi autók közül, ti melyiket választanátok? Melyiket ajánljátok?
A linken található autókat néztem ki magamnak, a döntés nem könnyű, a segítségeteket szeretném kérni. 5 millió, max 5,5 millióig esetleg ajánlhattok mást is. Köszönöm előre is!
Rolandtól autót nem nagyon vennék, főleg nem 5 gurigáért.
Az 525ös BMWvel meg az S80 D5 van egy kategóriában, azért az 1.6os S40 az 2 mérettel kisebb, nemtom hogy került be a listába :)
Ha innen kellene választani, akkor valszeg a Toyotát választanám ( fiatal, kevés km, szervízkönyv, hosszútávon anyagilag jobb döntés lehet, mint a bömbi - igaz nagyon nem vok japán fan).
5 millióért én márkakereskedésben keresnék lekövethető előéletű autót, neppertől semmiképp nem ( nálam az S80 és az E-klasse lenne a befutó ).
Én a BMW-t venném meg a státusz miatt. Felszereltségben is nagyon ott van és dízel is, ezenkívül vigyáztak is rá rendesen. A volvo nagyon biztonságos, de a másik kettő sem rossz ilyen szempontból.
A toyota csak a megbízhatóságával és az újságával versenyezhet, de az amúgy drága autónak számít.
Számíthatsz rá, h mindhárom keresett a feketepiacon, de a bmw szerintem listavezető. Csajozni a bmw jobb is meg nem is! Sok pénzéhes csjt vonz és sok rendes lányt taszít!
Én inkább ezeket ajánlanám!:
"Én a BMW-t venném meg a státusz miatt. Felszereltségben is nagyon ott van és dízel is, ezenkívül vigyáztak is rá rendesen" - Dízel, 6 évesen 105 000km ( évi 17 000), amikor én megyek a benzinessel évi 27 000ret. Ezt ugye te sem hiszed el ?
Mellesleg az 5-5,5 millióba nem nagyon fér bele a 1x milliós S-Klasse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!