Milyen terepjárót kéne venni? Komoly a kérdés. Csak nem értek (értünk) hozzá. Szóval aki igen, várom a válaszát. (Lent tovább)
Van egy Jaguarunk, csak már 8 éves, és elég sokat utaztunk vele, lecserélnénk. Anyukám terepjáróban gondolkodik...leginkább a Volvo XC90-ben. Ez milyen? Vagy volt szóban Toyota RAV 4...de inkább a Volvo kategóriánál maradt. Vagy ha nem terepjáró, akkor a Volvo C80 jutott eszébe (bocsánat, ha nem pontosan ez a típus neve...nem igazán fújom őket kívülről:D), vagy az S-Type. Nekem még a VW terepjárója is tetszik...de a bőrüléses forma a barátságosabb, abban meg ritka, és végülis nem újan akarjuk venni...ilyen 2, max 3 évesen. A Volvot nagyon dícsérték...Másnak mi a véleménye? Ja, és ilyen 2500 ccm alá nem menne, mert többet vagyunk autópályán, stb.
Mondom, tényleg komoly kérdés...nem kell mondani, hogy miféle autókat soroltam föl....
Köszönöm :)
Terepjáróban tudok segíteni, offroad -os vagyok.
Amiket felsoroltál, nem azok.
Ha csak símán nagy batár luxusautó kell (terepen úgysem mentek sztem) akkor én valami amerikait vennék.
Az az igazi feeling
:-)
Na, utolsó előtti jól mondja... :D Nem az a konkrét trepjáró kell, max ami annak néz ki :D Vagy ha az nem jön be anyukámnak, akkor az a másik 2, amit leírtam...szóval ezekről a vélemények.
Mársézt utolsó válaszolónak köszi, az XC70 is tetszik. Kérdés: miért ne benzint? Anya arra volt rákkattanva (nem azért mondom mert nem tudom, hogy valószínűleg okosabbat mondtatok :D), mert a benzin "fürgébb". De végülis mindegy neki. Az automata váltóval meg ki volt békülve...de azt akkor miért ne?
ÉS, kihagytam, hogy Jeep Grad Cherokee is szóbajött neki..
És a Volvok gyakran romlanak? :D Én azt is hallottam, hogy legbiztonságosabbak között van.
Bocsi a hirtelen kérdésáradatért.
És elsőnek, köszi, nem nemnagyon jön be :D
BMW-t anya nem akar... :S
És naaagyon köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Mellesleg az a Hyundai is tetszik... :)
Amerikairól szűkebb fogalmakat kérhetnék?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!