Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen terepjárót kéne venni?...

Milyen terepjárót kéne venni? Komoly a kérdés. Csak nem értek (értünk) hozzá. Szóval aki igen, várom a válaszát. (Lent tovább)

Figyelt kérdés

Van egy Jaguarunk, csak már 8 éves, és elég sokat utaztunk vele, lecserélnénk. Anyukám terepjáróban gondolkodik...leginkább a Volvo XC90-ben. Ez milyen? Vagy volt szóban Toyota RAV 4...de inkább a Volvo kategóriánál maradt. Vagy ha nem terepjáró, akkor a Volvo C80 jutott eszébe (bocsánat, ha nem pontosan ez a típus neve...nem igazán fújom őket kívülről:D), vagy az S-Type. Nekem még a VW terepjárója is tetszik...de a bőrüléses forma a barátságosabb, abban meg ritka, és végülis nem újan akarjuk venni...ilyen 2, max 3 évesen. A Volvot nagyon dícsérték...Másnak mi a véleménye? Ja, és ilyen 2500 ccm alá nem menne, mert többet vagyunk autópályán, stb.

Mondom, tényleg komoly kérdés...nem kell mondani, hogy miféle autókat soroltam föl....

Köszönöm :)

2009. dec. 30. 23:11
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%
Lada Níva nem jó?
2009. dec. 30. 23:21
 2/21 anonim ***** válasza:
Nekem X5-ösöm van, a feleségemnek meg Hyundai SantaFe
2009. dec. 30. 23:27
 3/21 anonim ***** válasza:
55%
rosszul tetted fel a kérdést!Ti szabadidő autót kerestek \köznyelv-hobby terepjáró\a terepjáró pcit más.
2009. dec. 30. 23:37
 4/21 anonim ***** válasza:

Terepjáróban tudok segíteni, offroad -os vagyok.

Amiket felsoroltál, nem azok.

Ha csak símán nagy batár luxusautó kell (terepen úgysem mentek sztem) akkor én valami amerikait vennék.

Az az igazi feeling

:-)

2009. dec. 30. 23:45
 5/21 anonim ***** válasza:
A touareg és az xc90 azért elég jól elmegy egy méteres vízben is, ami azért senkinek nem kell... éna vw-t ajánlanám mert nekem az tetszik, másrészt az nem romlik el olyan gyakran mint a volvo, harmadrészt pedig olcsóbb is a javítás... Egyébként örülök hogy végre valaki nem a niva meg az aro közt gondolkodik. Ja és ajánlom fogyelmetekbe a Volvo XC70-et és a VW Tiguant... ez a 4 kedvenc autóm... Ja csak dízel, és bárki bármit mondd, csak manuális váltó
2009. dec. 31. 00:13
 6/21 A kérdező kommentje:

Na, utolsó előtti jól mondja... :D Nem az a konkrét trepjáró kell, max ami annak néz ki :D Vagy ha az nem jön be anyukámnak, akkor az a másik 2, amit leírtam...szóval ezekről a vélemények.

Mársézt utolsó válaszolónak köszi, az XC70 is tetszik. Kérdés: miért ne benzint? Anya arra volt rákkattanva (nem azért mondom mert nem tudom, hogy valószínűleg okosabbat mondtatok :D), mert a benzin "fürgébb". De végülis mindegy neki. Az automata váltóval meg ki volt békülve...de azt akkor miért ne?

ÉS, kihagytam, hogy Jeep Grad Cherokee is szóbajött neki..

És a Volvok gyakran romlanak? :D Én azt is hallottam, hogy legbiztonságosabbak között van.

Bocsi a hirtelen kérdésáradatért.

És elsőnek, köszi, nem nemnagyon jön be :D

BMW-t anya nem akar... :S

És naaagyon köszönöm az eddigi válaszokat! :)

2009. dec. 31. 00:23
 7/21 A kérdező kommentje:

Mellesleg az a Hyundai is tetszik... :)

Amerikairól szűkebb fogalmakat kérhetnék?:D

2009. dec. 31. 00:25
 8/21 A kérdező kommentje:
Na, ez az XC70 tényleg nem rossz, de még nagyoibbnak tűnik valamiért az XC90-nél...és mintha már túl nagy lenne :S hozzátenném, 2-en vagyunk :D
2009. dec. 31. 00:28
 9/21 anonim ***** válasza:
kisebb mint az xc70, benzinest ne mert robban, automatát ne mert sokat eszik, tönkremegy akkor kuka az egész váltó... biztonságos a volvo de sokat eszik, és ha tönkremenne valami akkor elég drága lesz... egyébként múltkor olvastam hogy a volvo automatájiban programozott hiba van ami a gari után fog bejönni... még 1 érdek a kézi melett...
2009. dec. 31. 00:31
 10/21 anonim ***** válasza:
ja és az xc90 teteje 40 TONNÁT bír el... viszont nekem azért is touareg kéne vagy xc70, esetleg xc90 vagy tiguan vagy xc60:D
2009. dec. 31. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!