Szerintetek jó első autónak? VW bogár?
Nemrég vizsgáztam le és a nagypapám felajánlotta hogy ne vegyek autót mert neki jóformán csak ott áll az 1973-as nagyon jó állapotú 1.3 bogár a garázsban ,sajnálja hogy csak kihasználatlanul áll ott mert egy hónapban 2-3-szor elmegy vele kocsikázni.
Őszintén bevallva szeretem azt a kis autót mert sok közös élményünk van vele a nagyapómmal legalábbis nekem még gyerekként az volt.
Persze havi 2-3 alkalomra vissza adom neki hagy nosztalgiázzon :)
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó az hol van előírva hogy kötelezően össze kel törnöm az autómat majd ,azért mert kezdő sofőr vagyok?
Mert én ilyen szabályt sehol nem láttam!
Nem értem miért gondolja mindenki hogy az első autót rommá kell törni :) Ha nő vagy esélyes... :)
Ezért egy kérdés született a kérdésből :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__567..
Nekem zsiguli volt az első autóm,nem bántam meg egyáltalán,egy igazi primitív autó...Ezerszer jobban szerettem mint ezeket a mostani csajos autókat hogy már mindenen szervó van...
igen garázs van egy iker garázs a házunk alatt szóval ott elfér.De lehet hogy veszek először egy trabit gyakorló kocsinak..
és nem nő vagyok :)
az is jó,egy öreg trabin gyakorolhatod a szerelést.
az már tényleg ciki egy fiatalnak 2014-ben.
Nem nagyon érdekel ilyen szempontból mások véleménye már mint az hogy ki mit tart cikinek.Nekem tetszenek ezek arégi kocsik.És mint mondtam ha messzire kell menni akkor ott van a családi járgány.
Nekem csak hobbi és gyakorló kocsinak kell az autó elsősorban
kezdő autónak pedig suzuki a legjobb.
Lehet hogy törékenyebb a kasznija,de cseszheted a bmw kaszniját is ha egy kamion tarolja le szemből a kocsit.Manapság a suzukikban is azért haltak meg többnyire mert nem is voltak bekötve sem,de már ezekben is akad légzsák,nőknek a könnyű kezelés miatt ajánlani lehet és halhatatlan motorja van ha igényesen szervizeled,és sokba se kerül,nem fogyaszt sokat ,megbízható.Még egy ilyen autót nem tudsz mondani,viszont tényleg a kaszni a gyengesége meg hogy nem sportmotor van benne.Trabant is nagyon jó csak az a helyzet ha Én is vennék szívesen trabit,de az a baj hogy túlzásba esnék,minden apró csavart kicserélnék benne,lenne rendes motorgenerál meg miegymás.Lehet hogy olcsó hozzá az alkatrész,de nekem nagyon sokba benne lenne az biztos ,és megbízható kocsit csinálnék belőle! :) ha bogaram lenne akkor bogaras lennék és ott viszont OT rendszámra megcsinálnám egy pár év alatt,addig meg sokat lenne garázsban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!