Szerintetek jó első autónak? VW bogár?
Nemrég vizsgáztam le és a nagypapám felajánlotta hogy ne vegyek autót mert neki jóformán csak ott áll az 1973-as nagyon jó állapotú 1.3 bogár a garázsban ,sajnálja hogy csak kihasználatlanul áll ott mert egy hónapban 2-3-szor elmegy vele kocsikázni.
Őszintén bevallva szeretem azt a kis autót mert sok közös élményünk van vele a nagyapómmal legalábbis nekem még gyerekként az volt.
Persze havi 2-3 alkalomra vissza adom neki hagy nosztalgiázzon :)
Egyébként egy trabit akartam volna venni.De nagyon meglepődtem mikor a nagyapim felajánlotta a bogarát :D
Lehet hogy kinevettek de én nagyon szeretem az ilyen régi retro autókat annak ellenére hogy nincsenek 0-100 ra 5 sec alatt sőt többségük még a 100-at sem éri el.De én akkor is szeretem ezeket a járgányokat.
Külföldi utakat nem tervezek na meg nagyon messzire kell menni arra ott van a modern családi kocsi.
Mázlista!!! :)
Egy jó állapotú bogár az nagyon raj! :) legalábbis veteránok kedvelői körében.Na meg kisautó de még is mindenki megnézi!
Nagyon vigyázz rá és törekedj hogy gyári maradjon!
Te most komolyan egy 40(!) éves csotrogánnyal akarsz furikázni??? Ha még le is számítjuk más emberek véleményét, reakcióját (kiröhögnek, megbámulnak), akkor is van néhány alapvető probléma.
-Alkatrész ellátottság. Akár milyen patent állapotban van a kicsike, 40 év, az 40 év, még akkor is ha meg volt kímélve. Cserés lesz már sok minden, és az alkatrészt honnan szerzed be? Ha meg van is, aranyáron.
-Fogyasztás. Kb. 2-szer többet fogyaszt, mint egy 1.0 Swift.
Hagyd inkább a bogarat a papkesznál, had élmény kocsikázzon vele. Te meg vegyél magadnak egy normális autót!
8: Alkatrész nem probléma, a bogárból még ma is nagyon sok van forgalomban, gyári alkatrész nincs már hozzá, de az utángyártóipar maximálisan fel van készülve erre a problémára, még választék is van minőségben, persze nem árt ha egy ilyen veteránkorú autós több hasonszőrű ismerőssel rendelkezik. Valaki közülük mindig tud valamit, ha gond van.
A fogyasztás az azért nem olyan szönyű, 1.3-as motorról és nem ólomsúlyú kasztniról van szó.
Fűtés zéró,megsüketülsz benne,büdös,sokat fogyaszt,cserébe nem megy.
Ráadásul az első autódat úgyis megfogod ropizni,nem egy OT-n kéne rutint szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!