Első autónak milyen lenne?
Amilyen autókat kinéztem:
Subaru legacy 2.0 turbo 4wd (89-94 modellek)
Subaru impreza 2.0 (90-95 modellek)
Audi A6 2.0 16v (96)
Audi 80 2.0 quattro (89-94 modellek)
Véleményeket szeretnék kérni eme autókról, hogy mennyire megbízhatóak, motorilag elegek e a kasznihoz, fogyasztás és mennyire bírják ha mondjuk télen szeretnék egy kicsit hülyéskedni velük.
Esetleg tudtok-e olyan oldalt ahol vannak ilyen autók akár külföldről behozottak? (használtautón kicsit kevés ezekből a darabszám sajnos)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ezek gyengék lesznek a kasztnihoz szerintem, 250 lóerő alatt felesleges is nézelődnöd.
Amúgy a mobile.de-n keress rájuk, aztán ha megtetszik valamelyik, akkor elég sokan foglalkoznak autóbehozatallal.
Kicsit feldobtad a napomat!
:)
Az első autóból nekem az jön le, hogy gyakorlatod nulla, ehhez azért kissé bátor dolog ilyen autókat választani!
Jó esetben csak a karosszériásnál, rosszabb esetben a traumatológián kötsz ki. A szád pedig legörbül amikor meglátod a biztosítási csekket!
Szerintem.
No persze ha nem kamu a kérdés!
Nincs azzal gond, hogy nagy kocsit akarnak. Azzal van a baj, hogy a 98%-uk két hét rutinnal már azt hiszi péntek este, hogy ő Schuhmacher..
Ha nyaktól felfelé rendben van, akkor rá lehet bízni egy 300 lovas autót, nem fogja összetörni. Csak ez sajnos nem mondható el az átlagemberekről..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!