Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak golf3 vagy civic...

Első autónak golf3 vagy civic 5gen?

Figyelt kérdés

melyik enne jobb kezdésnek? egy 1.9-es tdi gol 3-4 vagy egy 1.6 vti 5.gen civic.

Max 700ezerből (papírozás nélkül)!

2014. máj. 14. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Amelyikből találsz jobb állapotút. Amelyik neked jobban tetszik.

Ha most 62 embert azt mondja, hogy TDI az isten és csak 17 Honda fan fog reagálni, akkor VWt veszel? :D

Ha mindenképp ilyen menő "cult" autót akarsz akkor válaszz ezek közül, én ennyiért már valami értelmesebb autót néznék magamnak.

Ha mindenképp bohóckodós kéne, akkor meg keresnék egy E36 Coupet.

2014. máj. 14. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Tipikusan azok a kocsik amit a fiatalok nagyrésze nézeget... keress valamit ami tetszik, aztán szerintem pár év múlva úgy is csere lesz. Fiatalon nem a kíméletesség szokott lenni a fő irányvonal a kocsival szemben.
2014. máj. 14. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:
2014. máj. 14. 23:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, én is egyetértek az előttem szólókkal. Kezdésnek olyan autót kell venni, amit még többé-kevésbé egészben van, hiszen ne felejtsük el, ezek az autók már 15-20 évesek, és ugye semmi sem tart örökké. Azt hiszem, a tandíjat mindnyájan megfizetjük valahol, de nem mindegy mennyit. Szerintem mindenképpen vigyél magaddal hozzáértő szerelőt.
2014. máj. 15. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!