Első autónak golf3 vagy civic 5gen?
Figyelt kérdés
melyik enne jobb kezdésnek? egy 1.9-es tdi gol 3-4 vagy egy 1.6 vti 5.gen civic.
Max 700ezerből (papírozás nélkül)!
2014. máj. 14. 21:00
1/4 anonim válasza:
Amelyikből találsz jobb állapotút. Amelyik neked jobban tetszik.
Ha most 62 embert azt mondja, hogy TDI az isten és csak 17 Honda fan fog reagálni, akkor VWt veszel? :D
Ha mindenképp ilyen menő "cult" autót akarsz akkor válaszz ezek közül, én ennyiért már valami értelmesebb autót néznék magamnak.
Ha mindenképp bohóckodós kéne, akkor meg keresnék egy E36 Coupet.
2/4 anonim válasza:
Tipikusan azok a kocsik amit a fiatalok nagyrésze nézeget... keress valamit ami tetszik, aztán szerintem pár év múlva úgy is csere lesz. Fiatalon nem a kíméletesség szokott lenni a fő irányvonal a kocsival szemben.
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Igen, én is egyetértek az előttem szólókkal. Kezdésnek olyan autót kell venni, amit még többé-kevésbé egészben van, hiszen ne felejtsük el, ezek az autók már 15-20 évesek, és ugye semmi sem tart örökké. Azt hiszem, a tandíjat mindnyájan megfizetjük valahol, de nem mindegy mennyit. Szerintem mindenképpen vigyél magaddal hozzáértő szerelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!