Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen használt autót vennétek...

Milyen használt autót vennétek kevés pénzből, első kocsinak?

Figyelt kérdés
Friss jogsis vagyok, első autónak kéne valami, adminisztrációval meg bürokráciával együtt ki kell jönni fél gurigából. Miket ajánlotok?

2014. máj. 15. 20:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
35%
Moszkvics, Dácsia, Trabant :DDDD
2014. máj. 15. 21:08
 2/15 anonim ***** válasza:
48%
Ennyiért Swift, F Astra duóból szép állapotúak vannak már.
2014. máj. 15. 21:13
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Inkább gyűjtsél még. Az írásodból tisztán kivehető, hogy csak akarsz valamit azt kész. Inkább gyűjts és vegyél később olyat ami tetszik mint most valami szart amit utálnál.
2014. máj. 15. 21:17
 4/15 szántóvető ***** válasza:
84%
olyat amelyik nem rohad,nincs ki keze-lába,benzines kis köbcentis.csak sokat kell menni mire rátalálsz egy jó állapotúra.német autót néznék,esetleg suzukit.
2014. máj. 15. 21:25
 5/15 anonim ***** válasza:
15%

Első autónak nem nagyon vennék Suzukit, inkább német irányban keresgélnék.

mehet a lehurrogás, de ez az én véleményem...

2014. máj. 15. 23:38
 6/15 anonim ***** válasza:

Fő az értelem: Vegyél németet! Ennyi erővel mondhattad volna így is: Vegyél kocsit! Aztán innetől annyia segítség mint a semmi.

Swiftet nézz kérdező, olcsón kapsz jó állapotút és olcsón fenn is tudod tartani.

2014. máj. 16. 03:10
 7/15 A kérdező kommentje:

Na, volt itt német, volt itt Swift.... linkeljetek már néhányat (lehetőleg minél többet) a hasznaltauto.hu-ról, hogy egyáltalán miket érdemes megnézni! Nagyon megköszönöm!!

tegnap 21:17 Sajnos tévedsz. Nekem is kényelmesebb volna, ha nem kellene most ezzel sz.arozni (nemrég vettem lakást), de muszáj. Kisvárosból másik kisvárosba kell majd bejárkálnom napi 25 kilométert oda, 25-öt vissza. Persze lehet akkor is vennék, ha abszolút nem volna szükségem rá, hiszen attól hogy van jogsim, vezetni még úgy igazából nem tudok, hiszen semmi rutinom. De mint írtam, szükségem is van rá.

2014. máj. 16. 07:00
 8/15 szántóvető ***** válasza:
7%

átnézve a kínálatot csak a suzuki marad :)

a képek alapján nem lehet eldönteni hogy az alváz mennyire rohad ezért csak egyet linkelek [link]

itt egy német de ezt félve linkelem.extrásabb de drágább hozzá az alkatrész,biztos hogy többe kerül az üzemeltetése.

[link]

2014. máj. 16. 07:30
 9/15 anonim ***** válasza:
300-400 ezer között már patent állapotú Swiftet, vagy F-astrát is lehet venni. 60 körül van az átírás, és még marad is némi apród, hogy elvidd szervizbe egy két sallang cserére.
2014. máj. 16. 09:54
 10/15 A kérdező kommentje:

Gondolom az F-Astra jobb buli. Törésállóbb, mint a Swift? Mert ha igen, akkor inkább az kéne.

Tudnál esetleg linkelni használtautóról néhány F-Astrát, amiben van fantázia?

2014. máj. 16. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!