Milyen használt autót vennétek kevés pénzből, első kocsinak?
Első autónak nem nagyon vennék Suzukit, inkább német irányban keresgélnék.
mehet a lehurrogás, de ez az én véleményem...
Fő az értelem: Vegyél németet! Ennyi erővel mondhattad volna így is: Vegyél kocsit! Aztán innetől annyia segítség mint a semmi.
Swiftet nézz kérdező, olcsón kapsz jó állapotút és olcsón fenn is tudod tartani.
Na, volt itt német, volt itt Swift.... linkeljetek már néhányat (lehetőleg minél többet) a hasznaltauto.hu-ról, hogy egyáltalán miket érdemes megnézni! Nagyon megköszönöm!!
tegnap 21:17 Sajnos tévedsz. Nekem is kényelmesebb volna, ha nem kellene most ezzel sz.arozni (nemrég vettem lakást), de muszáj. Kisvárosból másik kisvárosba kell majd bejárkálnom napi 25 kilométert oda, 25-öt vissza. Persze lehet akkor is vennék, ha abszolút nem volna szükségem rá, hiszen attól hogy van jogsim, vezetni még úgy igazából nem tudok, hiszen semmi rutinom. De mint írtam, szükségem is van rá.
Gondolom az F-Astra jobb buli. Törésállóbb, mint a Swift? Mert ha igen, akkor inkább az kéne.
Tudnál esetleg linkelni használtautóról néhány F-Astrát, amiben van fantázia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!