Megvásárolnám életem első autóját, milyen autót ajánlotok? 1M ft-ot szánnék rá. Elvárásaim: nagy csomagtér (kombi), viszonylag alacsony fogyasztás ill. fenntartás. Megköszönném ha ajánlanátok néhányat, mivel nem értek hozzá.
Én a Toyota avensist első generációját ajánlanám neked ennyiért 2000-2003-as évjárat körülieket, 2.0 D4-D 110 lóerős motorral 530 literes csomagtérrel.Viszonylag egyszerű konstrukciójú autó nincs annyira agyon bonyolítva mint a legtöbb modern dízel,így kevesebb a meghibásodási lehetőség is.
Egy ilyen kocsiról beszélek.
És a fogyasztási adatai
ma 14:12
Az Avensis jó tanács, pártolom én is.
A német autóban pluszban kifizeted azt, hogy német, a japán meg nem romlik el. Döntsd el, melyik a fontos.
Dízelt akkor vegyél, ha többszázezer km-t mész évente. Ne költsd el a pénzedet koppra, használt autó vásárlásakor vannak "kötelező" szervizek, mint vezérlés-, ill, olajcsere, fékek, futómű átvizsgálása, stb.
600-ért már tíz év alatti, alig futott, kitűnő állapotú Ford Focust kapsz, és nem fog érzékenyen érinteni az értékvesztése sem.
ma 16:57
Bár nem japán :), szintén jó tanács a Focus. Vezettem többször, szerethető, jó autók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!