Milyen autót ajánlotok első autónak?
Magas, majd' 2 méter vagyok. Szóval az ilyen Peugerot 206, Opel Cosra és hasonló kis autók eleve kizártak.. (abból kiindulva, hogy még 4 személy szállításánál a mögöttem lévő is elférjen)
Szóval ezt figyelembe véve milyen autó lenne a jó, amit nem túl nehéz fent tartani, és megbízható is?! (500.000-ig árban, max)
Toyota carina 1.6 benzines motorral lehetőleg 106 lóerőtől felfele,vagy 2.0 dízel motorral.
Nekem is volt ilyen carinám a dízeles változatból és az egyik unoka tesóm is majd 2 méter magas de kényelmesen elfért az anyósülésen a fejének is volt elég hely,meg a mögötte valók sem szűkölködtek a lábtérben még így sem!
Maga az autóval nekem nem voltak gondok a kopóalkatrészeken kívül mást nem kellet cserélnem rajta szerencsére.az alkatrészek meg annyiba vannak hozzá mint egy hasonló korú passathoz szóval nem eget rengető fenntartani egy ilyen autót.Még a mai napig meg van ez az autó is a fatim napi szinten használja és teszi a dolgát még mindig.Csak ajánlani tudom ezt a típust.
Citroen Zx 1.9-es TDI
Opel Astra 1.4
Golf II Dízel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!