BMW, vagy Audi? Milyen kocsit vegyek?
Sziasztok!
Milyen autót ajánlotok? Első autó lenne.
A BMWk tetszenek igazán, 3-as sorozatból néztem, 316, vagy 318.
Első sorban attól félek, hogy a BMW hátsó kerekes.
Egy 1.9es benzinest néztem ki(318), 2001es évjárat, esztétikailag szép, az eladó azt írja, hogy hibátlan a motorja, még nem mentem el megnézni.
Arra volnék kiváncsi, hogy kinek mi a tapasztalata? Megbizható az autó? Fogyasztása milyen? Drága a fenntartása?
Előre is köszi!
De ha már kérlelhetetlenül nem tudsz lemondani a BMW-ről, akkor e36ot vegyél, mert abból kapsz 1 millió alatt, vagy akörül elfogadhatót. 2000-ig gyártották, egy 2000-es évjárat még akár szép állapot is lehet. Sokkal olcsóbb a szervizelése, fenntartása mint az e46-nak.
Válassz:
Hát igen, nem benzines.
Vannak autók, amelyeket hozzáértés nélkül nem ajánlott megvenni. A bömbölő tipikusan ilyen.
"Néztem ma egy BMW 320d-t, Benzines, 2000-s 6 hengeres motor van benne. "
Az komoly, mert a 20d se nem benzines, se nem 6 hengeres... :D
Az még érthető, hogy mondjuk a ford GTDi elnevezésű motorjáról nem tudod, hogy benzines, de azért egy natúr D elnevezés valamilyen szinten egyértelműen utal DÍZEL mivoltára, és azért ha valakinek ennyi sem teljesen egyértelmű, annak nem feltétlenül való BMW/Audi...
Én egyébként nem értem, miért akar szinte minden fiatal Audit vagy BMW-t, ha egyáltalán nem vagy a márka rajongója, abszolút felesleges 316-ost meg 318-ast nézned, mert NEM GYORS, NEM FOGYASZT KEVESET, NEM SZÓL SZEBBEN mint bármilyen másik 4 hengeres autó, és DRÁGÁBB is a fenntartása mint egy hasonló kategóriás, de nem prémium autóé, szóval szerintem ha abszolút fingod nincs a BMW-ről vagy Audiról, teljesen felesleges ilyet keresned...
Vegyél egy 1.4-es H astrát, sokkal modernebbnek hat a külseje, sokkal kevesebbet eszik, olcsóbbak az alkatrészek, ha meg ilyen kismotoros BMW-t akarsz, akkor valószínűleg téged se a hang, se a teljesítmény nem érdekel, arra meg pont jó az 1.4-es Opel, hogy egy szép felnivel meg sötétített ablakokkal, olcsón fenntartható puncimágnes legyen, a csajok még ennyit sem értenek az autókhoz mint te, úgyhogy felesleges miattuk sokat fogyasztó autót venni...
A BMW egyébként azt jelenti, hogy Busz-Metro-Willamos. ;)
Audi pedig fAbUDI :)
Mercedes pedig merga azaz ** :)
Régi a kérdés... de végül melyik mellett döntöttél. Nekünk is Audink van 2001-es
És semmi panasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!