Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsit vegyek max 550...

Milyen kocsit vegyek max 550 ezerért?

Figyelt kérdés

www.hasznaltauto.hu néztem pár kocsit és ilyeneket találtam.

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. szept. 3. 04:29
 1/6 A kérdező kommentje:
meg eszt akartam kérdezni hogy nektek ezek közül mélyk tetszik és ti milyent vénetek ebben az árban?
2012. szept. 3. 04:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy te is egy olyan tipikus kispénzű magyar fiatal lehetsz, akiknek kevés pénzük van, de azért presztízs márka kéne.. Mint itt még sokaknak. Egyáltalán nem gondolom, hogy okos dolog lenne 550 ezret elkölteni ezen öreg autók valamelyikére. Max, ha van még a többi zsebedben még kb. 3 százezer, hogy ezekből normális autót faragj. Azonkívül ezek rengeteget is fogyasztanak, De persze te pénzed, arra költöd, amire szeretnéd. Én azt mondom, ha ilyesmi autót szeretnél, gyűjts még egyszer ennyi pénzt. 550-ért inkább érdemesebb lenne Toyota-t, SAAB-ot, VOLVO-t, KIA-t, vagy MAZDA-t venni. De a te döntésed, sok sikert a vásárláshoz!
2012. szept. 3. 04:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Jah meg a te általad linkelt autókat csomó pénz fenntartani, minden alkatrésznek horribilis ára van és nem is annyira megbízhatóak már ezek az öreg gépek.
2012. szept. 3. 04:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezekkel a lestrapált sz@rokkal már csak a románok jönnek át erdélyből.
2012. szept. 3. 06:01
 5/6 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm az összest választ

egyénként én Ukrajnában élek :)

nálunk 4x drágábbak a kocsik

2012. szept. 3. 09:42
 6/6 A kérdező kommentje:

Itt van egy pár eladó kocsik és nézetek meg menyi az ár különbség!

Audi 80 - € 3 580

[link]

Audi 6 2.0 nem quattros - € 8 369

[link]

Mercedes-Benz 190 -€ 4 464

[link]

2012. szept. 3. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!