Milyen telefont vegyek maximum 30 ezerért?
Az a lényeg hogy olcsó legyen, Wi-Fi legyen benne, és Android. Minél olcsóbb, annál jobb! Nem fogom játékra használni, úgyhogy nem kell erősnek lennie, Facebookra, eBuddyra és netezésre használnám. A kijelzőméret se számít, elvagyok kis kijelzőkkel, de örülnék neki ha multitouchos lenne (2 ujjat érzékel).
Ajánlanátok valamit?
Közben én is folyamatosan keresgélem a telefonokat, bár én nem értek ezekhez, ezért kérdezek meg másokat is :)
SE Live-al egy ismerősömnek igensok rossz tapasztalata van, úgyhogy azt el is felejtettem. Viszont véletlenül találtam egy QWERTY billentyűzetes telefont, és ez az ötlet nagyon tetszik. Mivel én chatelésre és internetezésre használnám a telefont, ez egy nagyon kényelmes megoldás és emiatt a képernyőméretről és a hardvergyorsaságról is képes lennék lemondani.
Huawei U8350-et nézegettem, elég gyenge, viszont a kijelző számomra fantasztikus lenne...
...de van billentyűzete :)
Internetezésre és chatelésre szerintem elég a hardver, kijelző igen, elég kicsi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!