Milyen autót vegyek munkába járáshoz? Kb.6-800 ezerért.
Ha valaki volna szíves egy olcsó fenntartású, első autót ajánlani. Nem sokat járnék vele, mert a munkahelyemtől kb 3 km-re lakom. Ezen felül bevásárláshoz, meg időnként vidékre leugrani szülőkhöz kéne.
A lényeg, h megbízható legyen, kevés költségből.
Swiftet eszedbe ne jusson venni , nagyon rosszak ,ültem már olyanban nagyon kényelmetlen , kicsi , fapados , szar anyagokból van , kopogós rossz minőségű műanyagok , semmi igényesség.Emellett a motor hangja olyan mintha a porszívót maximra tekernéd és nagyon nem biztonságos autó , ráül egy testesebb férfi már behorpad.Semmiképpen ne vegyél ilyen rossz autót.
Amit én ajánlok:
Toyota Corolla
Honda Civic
VW Golf
Opel astra
Szerintem az általad felsorolt távokra jók amiket felsoroltam ez alsó-közép kategória ideális városokban is és hosszabb távokra is emellett kényelmesek , tágasak és alacsony a fent tartási költségük és a fogyasztásuk és pakolhatóak.A suzuki viszont alsó kategória és 20. osztályú autó bár én autónak sem nevezném.
3 km?? Bringa, egyértelmű. Ekkora távon nem tud bemelegedni a motor, a megtett távhoz képest zabálja az üzemanyagot.
Egyéb szempontjaidhoz valóban egy Swift illik, de azt már 200-300 körül kapni használhatót. 600-800-ért én egy Golf III TDI-t vennék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!