Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Örökségből Mercedest, Audit,...

Örökségből Mercedest, Audit, vagy Porschet?

Figyelt kérdés
Apám meghalt 2 éve, Én ma lettem 18, hétfő megyek a jegyzőhöz, megbeszélni, hogy mikor és hol vehetem át a pénzt, illetve a ház és az autói kulcsát, valamint a szükséges papírokat. Nem mondtak pontos összeget, de állítólag több 10millió forint és pár százezer USD készpénzt hagyott rám. Mindenképpen autót szeretnék vásárolni, mert a mostani nagyon offos... Volkswagen Golf V-m van, motort generálozni kell, és besült a dugattyú. Imádom ezt a kocsit, de nem biztos, hogy megcsináltatom. Úgy gondoltam, hogy vennék valami új autót az örökségből. Vagy egy Mercedes CLA 180-at, vagy Porsche Cayanne-t, vagy egy Audi A7-et. De kicsit félek, hogy mit fognak gondolni rólam az emberek?! Egy neves Budapesti Gimnáziumba járok, hétfő kezdödik az érettségim, utána a jegyzővel találkozom. Nem fognak idi9tának, vagy újgazdag senkiházinak nézni? Amerikában halt meg, és Én vagyok az egyedüli örökös a végrendeletben! Soha nem ismertem, és nem is élt Velünk. Gimnáziumi tanulmányaim mellett, 15 éves korom óta melózok a Mekiben. Most fogok felsőoktatásra menni, ha minden igaz. BME-re.
2014. máj. 3. 16:17
1 2 3
 21/22 4165 ***** válasza:
A golfba egy gyári felújított motor, azt csá. A többit értéktartóbb dologba fektetni.
2014. máj. 7. 20:31
 22/22 anonim ***** válasza:
Na milyen áuto lett? Vagy mitörtent veled?
2016. febr. 21. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!