Ekkora benzines motorral tuti hogy nem venném meg. Ha meg lenne elég pénzem hogy tankoljam akkor arra is lenne hogy újabb kocsit vegyek.
2014. febr. 6. 17:46
3/9 anonim válasza:
Gyááááááááááááááá kutat is vegyél mellé. :D
2014. febr. 6. 17:50
4/9 anonim válasza:
Ha picit jobban megnézed a környezetet a képeken, rájössz magad is hogy ez egy tipikus cigány merga, amit cigányoktól a büdös életbe nem vennék meg!
2014. febr. 6. 18:25
5/9 anonim válasza:
Hát igen.Elég lelakott környék, szerintem is cigányok hirdetik.W210-es Mercit kerüld el, egy rakás szar.Főleg, hogy automata.Legyen +-ba még pénzed, esetleg akkor.De, én inkább néznék egy W124-et, ha már öreg Merci kell.
2014. febr. 6. 21:08
6/9 anonim válasza:
Ezt NEM!
Amúgy csak dízelt, mert a többibe nem győzöl tankolni!!
2014. febr. 6. 22:09
7/9 4165 válasza:
Ez szubjektív. Te tudod, mire fogod használni. A fogyasztás, annyira nem baráti. Úgy látszik, botlábúal vezették és bamba volt a kasznis. Egyébként elég jellegtelen. Nem túl erős, nem túl gyenge. Rohad. Az automata váltó akkor szokott be.. rni, ha nem cseréik az olajat.
2014. febr. 7. 19:38
8/9 VarMa válasza:
Az a helyzet hogy a dieselek is jok de a nagyreszuk minimum 600-700e km felett van...
En azt mondom ha nem problema a tankolasa (kb 10-12 liter)akkor elotte nezd at a kasznit(ajtok alja, rugotanyerok,csomagter ajto alja,stb),mert rohados fajta, bar vannak kivetelek...A V6-os benzines nagyon stabil es megbizhato ha legalabb olajat cserelnek benne....
Nekem egy 97-es E420-asom van , abszolut rohadas mentes,egy ket apro elektromos baja volt de azt konnyen orvosoltam. Sok km van benne viszont se a valto se a motor nem volt bontva eddig. Az auto teljesitmenye tobb mint eleg 275 le, a fogyasztasa 14-15 liter...
2014. febr. 8. 05:40
9/9 anonim válasza:
Ennyiért 124-est nem vennék, nemhogy 210-est, ráadásul tipikus betegágy, ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy hemzseg a hibáktól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!