Szerintetek megéri ezt megvenni? Esetleg tudtok kb. ebben az árkategóriában (~1,5M ft) jobb Mercedest?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!2012. nov. 10. 03:07
3/7 anonim válasza:
Ki kell próbálni. A képek alapján nem tűnik rossznak, de nem is lehet eldönteni.
Ha a próbaúton rendben találod és nem látszanak törés nyomai , ennyiért nem rossz vétel.
4/7 anonim válasza:
Ilyen autóm van, kicsivel több, mint két éve vettem. Ha most ennyi pénzem lenne autóra, inkább vennék másfélért egy VolksWagen Passat-ot, Toyota Avensis-t, vagy egy Honda Accord-ot. Nagyon jó autó, szeretem meg minden, de most már nem ez a legjobb ajánlat. Akkor úgy tűnt. de ezek amiket felsoroltam, 2002-es, 2003-as, esetleg még talán 2004-es autók is. Egyébként nagyon strapabíróak ezek a CLK-k, nyaralni is ezzel szoktam menni külföldre barátnőmmel, tényleg mint egy svájci óra.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hasznos válaszokat!
Utolsó: És élőben is szép autó, mint a képeken?
2012. nov. 10. 08:10
6/7 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem, hogy eléggé Mercedes mániás vagyok, így ha kocsit veszek, az jöhet csak szóba. Nem nagyképűségből mondom, de nekem ez a letisztult, elegáns forma tetszik, ami jellemzi a Mercedest.
2012. nov. 10. 08:13
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!