Megéri A osztályos Mercedest venni?
1. generációsra gondolok, amit 97 és 2004 között gyártottak. 800-850 ezer ft-ot szánnék rá.
Szerintetek megér ennyit egy ilyen autó? Mert ha azt nézzük, hogy egy A3-as Audit is lehet kapni ennyiért.
Minőségre ez is van olyan, mint a Mercik általában? Tehát a kategóriáján belül ad annyi pluszt, mint amivel drágább? (pl egy Polo-hoz, vagy Golfhoz képest, nem tudom, melyik kategóriájába esik)
Melyik motorral érdemes keresni? Én 1.4 benzinesre gondoltam. Vagy jobb lenne egy 1.6-os? (mindenképp benzinesben gondolkodom)
1.6 városba megeszik 10 litert ezt garantálom, mert ilyenem van.
1.4 akkor kb. 8-8,5 liter
Legnagyobb baja hogy nehéz hátra kilátni és nagyon feszes a rugózása.Ha jó utakon használnád, városban akkor egy 140 nagyon jó választás.Ha o.útra,pályára is menné akkor inkább az 1.6-os.Nagyon biztonságos, megbízható, korához képest igen jól kinéző autó.És nagyon tágas.Amiket a jávorszarvas tesztről hallasz az ne érdekeljen, mert kijavították a hibát, mert mindenki ezzel jön.Ennyiből nagyon jót kapsz én 780-ért vettem egy 160-as Avantgardot.
Nagyon jó autó.
De 4-es Golfba és A3-ba 1.9 TDi dízelben gondolkodnék.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!