Milyen Mercedest vennétek kb.2 millió Ft értékben?
Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 18:01
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
Én ilyet: [link]
Minden viccen kívül! Ez az etalon, ez a nr1!
3/10 anonim válasza:
Egy billencses Sprinert. Bár VW-ből fele annyiért lehet ugyan olyan jót kapni, de 2 milliót csak olyanba ölnék, amivel valamennyit vissza lehet keresni. Ahol én lakok, lenne rá fuvar bőven és hobbi célra is tudnám használni.
4/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
A W140-el kapcsolatban igazad van, de a W124-ek elmennek még 1 millió km-t egy jó dizelmotorral, a tanácsadó csak az E500-ról beszélt le.
8/10 anonim válasza:
nem is motorikusan van velük csak gond...
10/10 illés12 válasza:
A mercedes w140 a legjobb :) nekem volt s320 as 400.000 km el. Sokan elsőre elirtózodnak ekkora számtól de ez esküszöm jobb volt mint egy uj motor. sosem volt megbontva. a kényelméről ne is beszéljünk :) 160km/h semmi szél süvittés csend van benn. nem uj autok de jobban megnézik mint az uj kia, skoda stb... raj verda szerintem vegyél w140 s320 ast az a legjob..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!