Ti milyen SZÉP autókat vennétek (5-15 év között) 2-3 millió forintból?
Nekem a nagy álmom egy Mini :) Tuti, hogy azt vennék, ha megtehetném.
Amúgy ha ennyi pénzem lenne, akkor inkább egy egyszerűbb, olcsóbb, kisebb fenntartási költségű, és olcsóbb javítású autót választanék pl egy opelt.
De egyszer tuti, hogy lesz egy Minim :)
LÁtom, itt hobi szinten megy a lepontozás, de azért én is válaszolok. Nekem ha ennyi pénzem lenne, egy VW Passatot néznék, de az nem túl feltűnő. A swéd autók megbízhatóak és jó a töréstesztjük. Erre a kérdésre szerintem az S40-S60-S80-as Volvo a legjobb válasz. Kevés van belőlük az utakon és szerintem feltűnőek. [link] itt egy példa.
És megkérdezném azokat, akik lepontozták a korábbi válaszokat, hogy miért nem írtak jobbat? A kérdésre válaszok, mindenki leírta hogy mit venne. Ez volt a kérdés. Írjatok jobbat, ha a mi válaszaink nem hasznosak.
Alfa Brera/159, Lancia Delta (új), Lexus IS.
Ezek mind szép, egyedi autók, meg lehet velük jelenni.
Pfffff olaszosan porrá rohadó, ülj le egyes, te majom!!! És akkor beírja, hogy oktávia!!! :DD
Elegáns? Sportos? Gyönyörű? Észrevehető? Melyik igaz ebből az octaviára?? Tipikus szürke proli autó, az veszi akinek nem volt pénze Audira, de még VW-re se!!
Amúgy 2-3 millióért már AUTÓT adnak, nem egy sz@ros skodát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!