Ti milyen SZÉP autókat vennétek (5-15 év között) 2-3 millió forintból?
Lehet nem a legfeltűnőbb, de vw csak drágább, nem jobb, nem mondtam hogy az audi nem jó, az is lehetőség. néztél már alfa alá? Lehet feltűnőbb, de akkor se kéne ha ütnének.
szerintem meg a skodák szépek, egy superbbel ne mondd, hogy nem lehet megjelenni, én azt vennék. A kérdés meg ez volt.
anyádnak pampogj
Csak nem a lelkedbe gázoltam amikor leírtam az igazságot arról a fostalicskáról???? :DD Mivel konszern ez is VW/Audi alkatrészekből van természetesen, de milyenekből?? A legszarabbul sikerültet teszik bele, amit a minőségpolitika miatt egy VW-be nem tehetnek!!4 Legalább olvass utána mit vezetsz!!
Én vezettem ilyet amikor új volt! A belseje hányás, ocsmány!! De ennél csak az 1.4 75 Lovas motor volt izgalmasabb!! Utoljára a kis Polskimban éreztem ekkora "gyorsulást".
"Alfa nem kéne" Mondod ezt a Skodából, ez megint a tipikus proli szöveg. Nézz már utána miről beszélsz!!!
http://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2Ek
Anyádnak meg mond meg, hogy legközelebb ha jön DOKK-ba strichelni ne fogazzon, mert kiállítom az elkerülő mellé!!!
Nem gázoltál sehova, szimplán tahó vagy.
De tudod mit, eszembe jutott: Nissan Skyline méghozzá R34, szép is, gyors is és tuti, hogy észreveszik :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!