Örökségből Mercedest, Audit, vagy Porschet?
Figyelt kérdés
Apám meghalt 2 éve, Én ma lettem 18, hétfő megyek a jegyzőhöz, megbeszélni, hogy mikor és hol vehetem át a pénzt, illetve a ház és az autói kulcsát, valamint a szükséges papírokat. Nem mondtak pontos összeget, de állítólag több 10millió forint és pár százezer USD készpénzt hagyott rám. Mindenképpen autót szeretnék vásárolni, mert a mostani nagyon offos... Volkswagen Golf V-m van, motort generálozni kell, és besült a dugattyú. Imádom ezt a kocsit, de nem biztos, hogy megcsináltatom. Úgy gondoltam, hogy vennék valami új autót az örökségből. Vagy egy Mercedes CLA 180-at, vagy Porsche Cayanne-t, vagy egy Audi A7-et. De kicsit félek, hogy mit fognak gondolni rólam az emberek?! Egy neves Budapesti Gimnáziumba járok, hétfő kezdödik az érettségim, utána a jegyzővel találkozom. Nem fognak idi9tának, vagy újgazdag senkiházinak nézni? Amerikában halt meg, és Én vagyok az egyedüli örökös a végrendeletben! Soha nem ismertem, és nem is élt Velünk. Gimnáziumi tanulmányaim mellett, 15 éves korom óta melózok a Mekiben. Most fogok felsőoktatásra menni, ha minden igaz. BME-re.2014. máj. 3. 16:17
1/22 A kérdező kommentje:
16 éves korom óta*, idiótának*
2014. máj. 3. 16:18
2/22 anonim válasza:
Vedd fel az örökséget, vegyél egy használt motort a Golfba a többi pénzzel meg keress meg egy befektetési tanácsadót. Ha most veszel egy autót 10 milláért az két év múlva már csak 6-ot fog érni, mire végzel az egyetemmel meg már csak 3-at - jobb esetben. Nem túl jó biznisz.
Ha a pénzt befekteted akkor abból csak több lesz. Így ha megbecsülöd, akkor egyetem után csak munkát kell keresned - ha igaz a pár százezer USD - kást simán tudsz majd venni.. Egyetemre meg elég egy Golf is.. :)
3/22 anonim válasza:
Ne haragudj meg érte, de a leírtakból tökéletesen látszik, hogy csak 18 éves vagy.
4/22 A kérdező kommentje:
Kószi a tanácsot! Irreálisnak tartom, hogy 900.000.-+ szerelési költs3gért motor csere legyen a Golfocskámban..
2014. máj. 3. 16:34
5/22 anonim válasza:
Ha ennyit rádhagyott én azt tanácsolom: ha már ugyis kicsit villogni akarsz, akkor vegyél 3-4Mból egy 2-3 éves bmw-t, a maradék pénzt pedig fektesd be
6/22 anonim válasza:
Mondjuk az a 900 ezer amit írsz + szerelési költség nagyon lehuzósnak hangzik. De én azért szétnéznék hogy mennyiért csinálják meg azt a motort
7/22 anonim válasza:
Én nem basznék el ennyi pénzt kocsira, csak az előttem szólókat tudom ismételni.
8/22 anonim válasza:
Mivan, visszakapcsolták végre az áramot a panellakásotokban miután anyád kölcsönkért? Csak mielőbb adjátok vissza, amint sikerült eladni 1.0.-ás suzukit!
9/22 A kérdező kommentje:
"Anyámnak" Opel Zafira B-je van, Swiftünk soha nem volt. Egyébként kertesházban élünk, Budapesten.
2014. máj. 3. 17:39
10/22 anonim válasza:
Én A7-est vennék, az gyönyörű autó, de ne alapmotorral vedd, annyira kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!