Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » KB. Mennyi egy BMW tuningolása...

Ghajhigopsdfjhs kérdése:

KB. Mennyi egy BMW tuningolása? (Több lent)

Figyelt kérdés
Valami 3-as kategóriásat szeretnék venni, ami meg lenne ültetve, új lökhárító, sötétített üveg, sport futómű, új kipufogó, előre verseny ülés + verseny kormány, vastag gumik + színezett felnik. Ez kb mennyi lenne?

2014. máj. 1. 19:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%

Lehet épp olcsóbban is kapni már E46 320d-t, de azokat én kerülném. Egy jobb állapotú simán 1.5 milla felett van.

Az sem mindegy, hogy még adagolós 320d vagy már CR.

Lusta vagyok rákereni csak hasraütésre:

4 ültetőrugó gátlókkal vagy 100-150 000(-töl)

első hátsó lökös, küszöbspoiler fényezéssel, legyen ez is 150 000 körül

Sötétített üveg, az a legolcsóbb 25-30 000.

Sport futómű? Ez mit takar? Állítható magasságú?állítható keménységű? Egy elektromosan állítható keménységű gátló darabja tuti vagy egy 100-as ( ha jól emlékszem a sajátomhoz anno 130 körül láttam).

Verseny ülés? Az nem biztos, hogy menni fog. Viszont a sinre felrakható dönthető háttámlájú kagylóülés az mehet. Noname-et mág kapsz 25-30 000 körül, a Recaronak 150 000+ darabja.

A kormány az megint kicsit problémás lesz. Itt is tisztázni kellene, hogy neked mi a verseny kormány? Valami csodás 3 küllős bőrös Momo kormány, vagy egy rendes gyorscsatis, kesztyűs tölcsérkormány. Az elsőt be tudod rakni, a másodikat nem, azért ugrik a forgalmi :D

Vastag gumik. Ezt a vastagság dolgot nem igazán értem. Ha van 4 felnid, akkor azt elég baráti áron lefestik, ez legyen mondjuk egy Deákigazolvány.

Rendes verseny ülés és tölcsérkormány szerintem csak gépkönyves versenyautóba mehet, az meg még több zseton. Amúgy a sima kagylóülés hülyén néz ki 3 pontos övvel, viszont utcára szintén nem mehet a 4 pontos öv.

Na itt most felsoroltam egy másik BMW árát, beszerelési és utánajárási költségek nélkül :D

2014. máj. 1. 23:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Háát ha még olcsón hozzájutok 1 misiért, legalább még egy 500ezer, hogy jól nézzen ki, ne az a kinézete legyen, mint néhány sufnituningolt szarnak
2014. máj. 1. 23:08
 13/14 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon el vagy tévedve... BMW kell, de pénz nincs rá... oké, tegyük fel valami csoda folytán találsz valamit ami olcsó, de még jó állapotú is, innentől kezdődik a tuning, amit nem sufnisnak akarsz igaz?

Egy értelmes felniszett, gumi nélkül a 4 darab alsó hangon 100k, de akár több is, ha értelmeset akarsz, gumik rá 15-25k / darab és kell belőle 4 darab ugye, meg nem árt téli szett is...

Aztán akkor a felsorolt dolgok közül a többire még ki sem tértem ugye... Ha nincs rá pénz akkor inkább hagyd vagy gyárilag vagy vegyél más kocsit, mert jelen lehetőségekkel inkább vicces lenne az eredmény mint mutatós, mert vannak szépre megcsinált BMW-k, de azokba nem két fillér van beleölve.

2014. máj. 2. 02:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha felmerül a pénzkérdés kocsi vételnél, és alakítgatásnál, akkor a BMW nem a te márkád.
2014. máj. 2. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!