Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » KB. Mennyi egy BMW tuningolása...

Ghajhigopsdfjhs kérdése:

KB. Mennyi egy BMW tuningolása? (Több lent)

Figyelt kérdés
Valami 3-as kategóriásat szeretnék venni, ami meg lenne ültetve, új lökhárító, sötétített üveg, sport futómű, új kipufogó, előre verseny ülés + verseny kormány, vastag gumik + színezett felnik. Ez kb mennyi lenne?

2014. máj. 1. 19:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ne égesd magad ilyennel.
2014. máj. 1. 19:48
 2/14 anonim ***** válasza:
71%

csak kiröhögteted magad. ezt a pénzt fektesd be és eleve gyárilag erősebbet vegyél.

üdv egy BMWs

2014. máj. 1. 19:49
 3/14 A kérdező kommentje:
Nagyon nem kiröhögtetni szándékoztam magam, csak egy árra lennék kíváncsi. Nekem nem kell egy olyan kocsi, ami megy mint az állat. Nekem elég lenne egy ilyen is. Megköszönném, ha nem ilyeneket írnátok, hanem egy árat. Kösz
2014. máj. 1. 19:54
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Oszt' hogy írjunk árat tesa, ha még azt sem tudod kinyögni, hogy egy '82-es hármast vagy egy 2013-as hármast szeretnél "megtunningolni" a színezett felnivel meg a kályhacső kipufogóval és sötétített üveggel?
2014. máj. 1. 21:26
 5/14 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem eltévesztetted az autómárkát. A BMW-ket úgy kell hagyni ahogy vannak. Azokat gyári állapotra szokták felhozni.

Ha tuningolni, barkácsolni akarsz, akkor vegyél egy Hondát vagy Golfot.

2014. máj. 1. 21:27
 6/14 A kérdező kommentje:
:/
2014. máj. 1. 22:06
 7/14 A kérdező kommentje:
Egy 320d (kombi) lett volna jó! Szerintem nem nézne ki olyan rosszul feketében, kicsit megengedve, mély hanggal, meg olyan hondás felnikkel. Vagy mégis olyan rosszul nézne ki?
2014. máj. 1. 22:11
 8/14 anonim ***** válasza:
69%
Sajna igen. Nem állnak jól ezeknek az ilyen tuningok. A japán autóknak ellenben igen.
2014. máj. 1. 22:15
 9/14 A kérdező kommentje:
Az elég baj :( Ez lenne úgy jó árban... Nem hinném hogy tudnék egy Suprára vagy egy Silviára vagy egy RX-7-es kocsira :( Azok már jó állapotban másfél miska
2014. máj. 1. 22:23
 10/14 anonim ***** válasza:
93%
Nyugtasd meg magad, ha a jó 320d-k is annyiba kerülnek. Ha olcsó, akkor annál valami nagy gixer van.
2014. máj. 1. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!