Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok erről; Lancia...

Mit gondoltok erről; Lancia Delta HF Integrale?

Figyelt kérdés
Egy ilyen kocsi 10M-ért, +/- ? Ti hogy vélitek? Pusztán kíváncsiságból kérdezem, nem tanácsok végett.

2014. ápr. 30. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
10 millióért?! 2 körül mennek, de annyit sem ér. Alig drágábban 20 évvel fiatalabb Imprezát lehet kapni, ami minden tekintetben jobb autó.
2014. ápr. 30. 12:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy jobb, de egy HF integrale-ra a rally fanok még azért ma is felfigyelnek. Egy Impreza meg kit érdekel? :D
2014. máj. 2. 00:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztosan gyengébb de hogy egy Imprezza nem kanyarodik jobban az is biztos.
2015. febr. 4. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Öreg vas az már.A hire jobb, mint ahogy megy.

Kuplungot zabálja.

2015. máj. 13. 09:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem sokáig volt ilyenem. A futóműve nagyon vacak gyárilag, nyaklik nyeklik. A versenyautónak amivel anno a VB-n meg itthon mentek, semmi köze sincs az utcaihoz. Amúgy nagyon hosszú egyese van és parádésan gyorsul, igaz a drasztikus ütés főleg a hatalmas turbólyuk miatt volt szembetűnő. Nekem motorikusan nem volt gondja, a kaszni tört el itt-ott mert gyenge (A oszlop töve stb) illetve néha az elektronika adta be az unalmast, aztán az osztómű. Manapság egy makulátlan gyári utolsó Evoluzione annyiba fáj mint egy új Lancer vagy Subaru. Befektetésnek nem rossz de sajnálnám használni. Egyébként utána Celica GT-Fourt vettem, nem olyan szép a belseje, de sokkal használhatóbb és csak olajat meg féket kellett cserélnem benne, pedig minden nap azt használtem.
2016. júl. 13. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!