A Lancia Ypsilon (a 2011-es) jó kocsi? Első autónak jó lenne? Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 09:58
1/4 anonim válasza:
Kimondottan jó,kényelmes,könnyen vezethető nőies autó.
Elsőnek azonban semmiképp nem ajánlanám,nem önmaga hanem a kora miatt,a szíved szakadna meg a rutintalanság okán bekövetkező sérülésektől.
Nem új kocsin tanulunk vezetni...
2/4 sass55 válasza:
Ez mind egykutya, asszem a Fiat Punto szerkezetét találod benne, ünneplő kabátban. Első autónak használtat, hogy ne fájjon annyira, ha vmi kárt csinálsz. Később mehet az új autó, ha az a vágyad.
3/4 anonim válasza:
Az előzőek véleményét, miszerint az első autó ne új autó legyen én is osztanám. Vannak régebbi generáció az Ypsilonnak (illetve Y10), az sem rossz autó, én azokat ajánlanám.
4/4 A kérdező kommentje:
Használt kocsit nem akarok és apa is azt mondta,hogy újat nézzek.Ebbe a kocsiba pedig szerelmes lettem,ahogy először megláttam,csak érdekelt,hogy tényleg jó-e.
Köszönöm a válaszokat !
2012. febr. 26. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!