Kova 55 kérdése:
Ez a kocsi sztetek megbízható motorikusan? Fogyasztása? Akinek ien van várom a véleményeket!
2012. febr. 22. 16:30
2/7 anonim válasza:
Nincs feltétlenül széthajtva, ez reális óraállás egy 7éves autótól, amit nem tekertek vissza, ellenben közlekedtek vele. Évi 28000km az p*csa. Ha valóban megvan hozzá a szervizkönyv akkor le is lehet ellenőriztetni a szervizelést végző cégnél, kell hogy legyen nyoma. Motorikusan pont annyira megbízható amennyire karban van tartva, ha megkapta a kötelező szervizeket akkor sok baja nem lehet, feltéve hogy nincs széttaposva. Fogyasztással kapcsolatban lábfüggő, én 6,5-8 liter között jártam vele ,pálya-város üzemben.
3/7 pagan válasza:
így van,200 ezer km még nem a világ vége,de azért én is sokallom egy ennyi idős autónál,az enyém 20 éves és még nincs benne 170 ezer:D
4/7 anonim válasza:
Top-felszereltségű autókat nagy általánosságban valószínűbb hogy jól karbantartják mint a fapadosokat. Nézz utána hogy egy-gazdás autó volt-e (ha igen jó vétel), meg vidd el egy szervízbe átvizsgálni próbaút alatt, egyébként bíztatónak néz ki.
5/7 anonim válasza:
Jó gép, de vigyázz vele mert a TDCI-knél ennyi km után problémás lehet a nagynyomású szivattyú (drága cucc). Ha emellett döntenél, ilyen szempontból is érdemes lehet megnézetni vásárlás előtt.
Pl: [link]
6/7 Napkiraly válasza:
broáf, ennyiért autót is kapsz
7/7 Napkiraly válasza:
ez szétkopott, de legalább őszinte aki árulja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!