Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1.5 millióért milyen kocsit...

1.5 millióért milyen kocsit ajánlotok? Kezdő kocsi lenne. Olyan, ami nem fogyaszt sokat, megbízható?

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 09:37
1 2
 1/17 anonim válasza:
Konkrét típust nem fogok Neked írni, attól is függ, hogy mekkora autót szeretnél venni. Én inkább azt tanácsolom, hogy kezdő autónak ne vegyél 1,5M-ért, inkább felezd meg, harmadold az összeget. Kezdőként sokan (a ismeretségi körömből is) csinálnak kisebb balesetet, koccanást, szerintem kár egy 1,5milliós autón gyakorolni, azt meghúzni.
2011. máj. 25. 09:46
 2/17 anonim ***** válasza:

Kezdő kocsinak 1.5-ért?

Semilyet.

Egy tízéves-forma Suzuki Swift megbízható és kis fogyasztású 2-300 000-ért.

Aztán ha már túl vagy az első 100 000 kilométeren akkor akkor akarj komolyabbat,drágábbat.

Szerintem.

:p))

2011. máj. 25. 09:47
 3/17 anonim ***** válasza:

Pl Nissan Almera.

Már a második van nálunk újonnan, ez 6.5 éves, 130 ezer alatt pár izzócserén kívül semmi baja nem volt (sajnos szereti elpukkantani a tompítottat). Az előzőbe 5 év alatt 100 ezer ment, az sem kapott semmit kötelező szervízen kívül.

Szűrőkön és olajcserén kívül semmi nem történt, még fékbetétet sem kapott.

Nyáron 5-5.5 liter körül eszik, télen 6-6.5 városban is (1.5 98 ló).

2011. máj. 25. 09:47
 4/17 A kérdező kommentje:
Egy opel astrat használnék még friss jogsival, csak Apum akar venni egyet amit majd én megöröklök, mindenesetre azt az autót majd később használnám:)
2011. máj. 25. 09:51
 5/17 anonim ***** válasza:

Én egy újabb fajta (2004-től) Swiftet vagy Sx4-et ajánlanék, mindkettő nagyon jó kocsi, beérik 6 literrel és nagyon megbízhatóak, csak olajat kell bennük cserélni.

Itt van pl 1-2 példány, a swiftből jóval nagyobb a választék, de az Sx4 nagyobb, magasabb és erősebb, de a fogyasztása megegyezik a Swifttel.

[link]

[link]

2011. máj. 25. 09:55
 6/17 anonim ***** válasza:

Kezdő kocsinak bőven elég egy 20 éves daihatsu is 150 ezerért, a többi pénzből meg tanulj tovább, vagy csinálj meg C D E Kategóriás jogsikat is.

Azoknak később még hasznát fogod venni, de a másfél milliós ma megvásárolt autód fél év múlva már csak egymilliót fog érni.

Ha jövőre meg megemelik a benzint 60 forinttal akkor meg már csak 400 ezret.

2011. máj. 25. 10:07
 7/17 anonim ***** válasza:
48%

B@zmeg ennyi idióta embert!!! Minek kell beírni minden kérdéshez, hogy Suzukit vegyen?? Ha 10 milliója lenne akkor is Swiftet ajánlgatnátok 300-ért, kész!!! Írta, hogy a faterjának kell, nem neki. De ha neki kellene akkor se lenne semmi!!

1.5 millióért meg hülye lenne Suzukit venni, amikor ennyiért már AUTÓT is adnak! Én egy Grande Puntót vennék a helyetekben, 1.4-es benzinessel, vagy 1.3-as Multijettel. Mindegyikkel jól jártok.

2011. máj. 25. 10:20
 8/17 anonim ***** válasza:

Olasz, francia, oláh stb autót csak az ajánl aki az ellenséged.

Csak japán, vagy német autót lehet venni, ide értve a szuzukit is, csak nem a régi modellt, hanem ami már négycsillagos( legalább) NCAP teszten.

Egy 5 éves japán autó, még 10 évig meg úgy hogy csak a kopó alkatrészeket, és folyadékokat kell benne cserélni, és -15 fokban is pöccre indul.

2011. máj. 25. 10:33
 9/17 anonim ***** válasza:
1.4-es Grande Puntót vezettem, kevés rosszabb autó volt az életemben annál... Dízellel lehet, hogy jó, de a benzines tuti nem.
2011. máj. 25. 10:38
 10/17 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy miért kell mindenhwez odaírni, hogy vegyen egy suzukit. Nekem 2 millióm volt kezdőautóra, friss jogsival. Az vegyen suzukit, akinek van max kétszázezre, abban az árkategóriában aláírom, hogy a suzuki a legjobb. De könyörgöm, aki írja, hogy másfél milliója van autóra, az nehogymár szaros 2004-es Swift-et meg SX4-et vegyen.. De a legjobb volt h párszázezerért egy régi swift... Na mindegy. Kérdező, a helyedben 3-as sedan BMW-t, Mercedest, Audit, Toyota Corolla-t, meg hasonlókat néznék.
2011. máj. 25. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.