Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek? (dízel)

Milyen autót vegyek? (dízel)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Őszinte leszek, nem fogok rizsázni.. Hála egy - két jobb kapcsolatomnak nagyon olcsón tudok hozzájutni használt étolajhoz... Ezt szeretném kihasználni autózás terén, és most jön a kérdés:

Milyen autót vegyek? maximum 200.000 (+/- 20-25.000) magyar forintot szánnék rá.. Nézegettem több fajtát is, többek között VW Golf,Passat 1.6TD és 1.9TD, BMW 324TD .. nézegettem VW-k közül 1.9 tdi-ket is ,csak nem tudom, hogy a direkt befecskendezésnek mennyire tesz jót ez az egész.. Szerintetek? Milyen autót érdemes venni?

2014. ápr. 28. 10:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
26%
Benzinest.
2014. ápr. 28. 10:38
 2/22 A kérdező kommentje:
Bocsáss meg, nem fogalmaztam meg eléggé érthetően az utolsó kérdést :) Szóval akkor: Milyen DÍZELES autót érdemes venni 200.000 forintból?
2014. ápr. 28. 10:39
 3/22 anonim ***** válasza:
61%

Ezért írtam. Vegyél benzineset. Jövedéki adót meg ne csalj el, mert ha a szomszéd feljelent, halott vagy anyagilag. Soha ki nem fizeted a büntit, amivel állambácsi jutalmaz :)

Itt említenék meg még valamit:

"tankerről leesett" meg hasonló szöveggel nekünk a kúti árnál olcsóbban eladott dízelolajat se vegyünk, mert az az esetek döntő többségében nem dízelolaj.

2014. ápr. 28. 10:42
 4/22 anonim ***** válasza:
61%
Harmadjára: nem dízelutálatból mondtam a fentit, vannak igen jó dízel autók, de a világon semmi értelme magunkat szopatni azzal, hogy sz.art tankolunk a kocsinkba olcsóbban, és még a finánc is megbüntethet miatta. Tudom, hogy drágább már évek óta a dízel litere, mint a benziné, de akkor is. Ezen gondolkodj el.
2014. ápr. 28. 10:44
 5/22 anonim ***** válasza:
64%
valami 2-2,5-3 literes szívódízel 124-es mercit vegyél erre a célra, amúgy nem mond hülyeséget az előző, étolaj szagát messziről ki lehet szúrni, a romos állapotú autókat meg eleve sűrűbben szokták kiszedni a rendőrök, és akkor bukta van ha nincs jó kedvében
2014. ápr. 28. 10:58
 6/22 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy szagrol könnyen kiszűrhető, de különféle adalékanyagokkal szagtalanítható, senkinek nem beszéltem erről, és csak a két srác, akiket már 14 éve ismerek tudnak erről, megbízom bennük.

Kérdésre akkor visszatérve.. Mercit meg nem szeretnék venni, inkább BMW v. VW esetleg még audit. Köszönöm az eddigi válaszokat.

2014. ápr. 28. 11:39
 7/22 anonim ***** válasza:
90%

ma 11:39

Lelked rajta.

2014. ápr. 28. 13:10
 8/22 anonim ***** válasza:
77%
azt remélem tudod hogy ennyiért bmw meg audi csak kb roncshalmaz van :D
2014. ápr. 28. 13:38
 9/22 anonim ***** válasza:
47%

200-250 ezer ért dízel az egy kicsit nehéz lesz főleg BMW-ből.Tipikus presztízs kell lóvé meg nyista hozzá.

Használt étolajat akarsz beleönteni az autóba a használt étolaj tényleg szaglik.Rá adásul még pénzért is adják máshol meg a lefolyóban leöntik.Tudod ki adna ki érte pénzt

Inkább érdeklődj hátha találsz olyan kamionost,traktorost akik a megspórolt üzemanyagukat eladják.Akár 100 ft-al olcsóbban is mint a benzinkúton.

Amúgy ezekhez mit szólsz.Nem BMW meg audi ,de legalább fent lehet tartani őket kevés pénzből is.Egy pár egyszerű szívdízel autó.Ezek esetleg még bírják a ganéjt is amit bele öntől majd.De turbodízeleket felejtsd el ilyen kevés pénzért,ha jót akarsz magadnak.

[link]

[link]

[link]

2014. ápr. 28. 14:12
 10/22 Dörmögő ***** válasza:
24%
Ezekkel a feltételekkel egy szívódiesel 1.7 isuzu motoros f astrát keresnék.
2014. ápr. 28. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!