Milyen autót vegyek amit később el tudok adni viszonylag könnyen,800k alatt?
Figyelt kérdés
Ideiglenesen kéne autó, 400-800k közt. Mivel 2m felett vagyok, így omega mondeo vectra passat A6 laguna c5 xedos accord avensis amikre gondoltam első körben választási lehetőségnek. Nagy elvárásom nincsen, ennyinél többet ideiglenesre nem költenék, persze ha valami hiba előjön azt javítanam. Mikbol lehet talán a legjobb állapotúakat kifogni?2014. febr. 3. 23:32
1/16 anonim válasza:
Magyarországon a német autók nagyon pörögnek a használtautó piacon. Ha könnyentúl akarsz adni rajta, akkor valami németet vegyél.
2/16 anonim válasza:
Ezek közül Vectra C, Accord, Avensis, Mondeo, Passat ami szóba jöhet. A6 ennyiért anyagilag elég kockázatos, többit nem nagyon merik venni az emberek mert rosszak a tapasztalatok.
3/16 A kérdező kommentje:
igen, hiába csabitóak az akár jó franciák, ha nehéz eladni őket
A6ra azért gondoltam, mert kényelmesebb mint a passat, és ugyanaz a motor van bennük is sokszor.
2014. febr. 4. 00:08
4/16 anonim válasza:
német vagy japán autót választanék, Audit a magas presztízse miatt nem (minél drágább egy autó újonnan, annál gyorsabb az értékvesztése is), meg mert nem tudom, milyen állapotút találnál 800-ért.
Egyébként meg:
5/16 anonim válasza:
A használt piacon azért pörögnek a német autók mert mindenki el akarja adni. ! A franciát meg senki se. De ha te 2m feletti vagy egyszer próbáld ki a Partnert és meg látod soha nem akarsz majd másfajtát.
6/16 anonim válasza:
A németet azért adják el mert tudják hogy könnyű eladni, a francia az emberek nyakán marad.
7/16 anonim válasza:
golf 4 esek elegge mennek, bar nem tom abba te el fersz e?
omegam van, 500 volt, az ara legalabb ra ment, 250-300 nal tobbet nem adnanak erte.
8/16 anonim válasza:
Japánt javasolnék. Egy Corollát, vagy Avensist mindig! el lehet adni normális áron.
9/16 A kérdező kommentje:
golf 4be elférek az állítható kormány miatt, de használható nem igazán van ennyiért belőle szerintem. corolla, e36 viszont nagyon kicsi belülről, nem fér el a lábam
2014. febr. 4. 10:12
10/16 A kérdező kommentje:
*ben
2014. febr. 4. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!