Milyen autót vegyek amit később el tudok adni viszonylag könnyen,800k alatt?
Figyelt kérdés
Ideiglenesen kéne autó, 400-800k közt. Mivel 2m felett vagyok, így omega mondeo vectra passat A6 laguna c5 xedos accord avensis amikre gondoltam első körben választási lehetőségnek. Nagy elvárásom nincsen, ennyinél többet ideiglenesre nem költenék, persze ha valami hiba előjön azt javítanam. Mikbol lehet talán a legjobb állapotúakat kifogni?2014. febr. 3. 23:32
11/16 anonim válasza:
Octavia? Az olcsóbb Golf IV. :)
12/16 anonim válasza:
Még egy kis idő,és a német autókat sem lehet épp olyan könnyen eladni...A Németországi tesztek sajnos csaltak a megbízhatóság és kedveltség terén a német autók érdekében...Persze jó autók,de semmivel sem jobbak(pl.a 2OO7 utániak)mint a franciák vagy japánok ...Itt Németországban most nagy a felháborodás és csalódottság,mivel éveken keresztül hamis adatokat,eredményeket közöltek a német gyártmányok érdekében...Kiderült az is,hogy pl. Németországban nem is a Golf a legkedveltebb autó..És hogy ugyanúgy vannak tipikus hibái és ugyanúgy a szervizet is kell látogatni,pont mint a többi gyártmányú autóval..
13/16 anonim válasza:
ismi vett G4 et kb ennyibe, kb szervot dobta el, kb 40-50 be volt, azota oke, napihasznalat majd 1 eve.
14/16 anonim válasza:
"Persze jó autók,de semmivel sem jobbak(pl.a 2OO7 utániak)mint a franciák vagy japánok"
Ez ennél a kérdésnél kissé irreleváns. persze ha mutatsz nekem egy jó állapotú, 2007 utáni autót, amit 800-ért megvehetek, akkor ne habozz szólni. :)
de egyébként is eltúlzod. OK, csaltak, senki nem hihette komolyan, hogy a német kocsik tökéletesek, de kétségtelenül igen jó minőségűek. A Toyota minősége mondjuk romlik, de a franciáké valóban javul.
15/16 anonim válasza:
Mindenképpen német autót javasolok, mert azt könnyű eladni. Meriva, Zafira is meggondolandó, vagy ha kicsit többet szánsz rá, akár egy jó Sharant is kifoghatsz.
16/16 anonim válasza:
Ok,elnézést,nem néztem az ár határt..Pedig sokan azt hitték és még hiszik,hogy a német az nem romlik el,csak a kötelező cseréket kell megtenni és kimegy a világból...És hogy mennyivel minőségibb,megbízhatóbb mint más gyártmány...Volt francia,japán autóm,jelenleg német van.Semmi olyan és akkora különbséget nem tapasztaltam,ami a német autók felárát igazolná.És hidd el,elég nagy a felháborodás és felhajtás erre fele,mert komoly adat és eredménymásítás volt egy olyan cég részéről,akinek a teszteredményeire elég sokan alapoztak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!