Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha BMW akkor dízel vagy benzin?

Ha BMW akkor dízel vagy benzin?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkozom ezen a kérdésen és valahogy nem tudok dönteni.

Amúgy egy 320ast tervezek beszerezni, E46-ot.

Nekem a dízel jobban bejön, hosszú távra tervezek a kocsival, de rengetegen leszólják.

Valakinek esetleg tapasztalat?

Köszönöm!

2014. ápr. 21. 16:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
11es te okos, Benzines kamionokba is van millió feletti km. Kraz,Zil meg hasonlók amiket oroszországba használnak mivel -50fokba nem megy a dízel, ne okoskodj. Azért nem használják mert 2-3x annyit fogyaszt mint egy dizel
2014. ápr. 21. 17:48
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

"Némelyik Kamionban van 1,5-2 millió km"

És akkor mi van? Hogy jön egy 16 literes Volvo D16-os motor egy 2 literes BMW M47-blokkhoz? Az , hogy egy kamionba beleszalad 1.5 millió km az nem azt jelenti, hogy az alatt csak olajat cseréltek rajta.

Ahh na mindegy. A szokásos gyakori színvonal megvan..

2014. ápr. 21. 17:50
 13/15 anonim ***** válasza:
90%
Azt meg ne is nézzük, hogy egy kamionba 60-80 ezrennként van olajcsere, meg sokszor többszáz kilómétert mennek ugyanazon a fordulaton, egész nap üzemmeleg, hogy jöttek ide a kamionok?
2014. ápr. 21. 17:54
 14/15 A kérdező kommentje:

Azt hogy, hogy ment el a téma ennyire a kamionok felé azt én sem értem :D

Köszönöm a válaszokat.

Lényegében én egy olyan autót szeretnék ami ha sokat megyek vele akkor is sokáig velem marad. Azért lett BMW, mert nekünk anno volt és nagyon szerettem. Megbízható és erős vas volt, és amint tehetem magamnak is szeretnék 1-et.

2014. ápr. 21. 23:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha vigyázol rá, és nem kínzod, akkor nem lesz vele gond.

3 literes dízel BMW-vel eddig nem volt nálam semmi gond.

2014. ápr. 22. 03:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!