Autó tulajdonosok! Dízel vagy benzines az autód, a következő milyen lesz?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 9. 20:58
1/34 A kérdező kommentje:
Egyéb is jöhet. LPG
Dízel vagy benzines, a következő milyen lesz?
2014. ápr. 9. 20:59
2/34 anonim válasza:
Most diesel van, és azt hiszem maradok is nála, bár kissé tartok az új diesel motoroktól, ami az élettartamukat illeti.
3/34 anonim válasza:
Remélem nem benzin-dízel vitát akarsz.....
Jelenleg dízel, de ezt sokáig akarom nyüstölni (míg nagy baja nincs) Hogy utána mi lesz nem nagyon gondolkodtam rajta. (először éljük meg :) )
4/34 anonim válasza:
Benzin, és a következő is az lesz, vagy LPG, dízel semmiképp.
5/34 Beviz Elek válasza:
Most nyüstölöm a 3. benzinest, szerinted milyen lesz?:) Bár nem szeretném lecserélni, de biztos haladnom kell majd a korral... Ha megtehetem, inkább emellé veszek majd egyet.
Mindkettö mellett rengeteg érv szól, de úgy gondolom, az én stílusomhoz ez illik.
6/34 anonim válasza:
Egy dízel autópályázásra és egy benzines városi cirkálásra.
7/34 anonim válasza:
Most benzines, de a következő is az lesz, és mindenképp szívó motor.
Nem nagyon tetszenek ezek a kis köbcentis turbós benzinmotorok.
8/34 anonim válasza:
Benzin először és másodszor is nagy valószínűséggel, de egyáltalán nem ítélem el a dízelt se.
9/34 anonim válasza:
dízel,benzin,lpg gagyi csóróknak való TESLA a király
10/34 Vizéli László válasza:
benzines volt az első, most diesel van. Ha nem lesz gondom a diesel autóval (eddig nincs) akkor a következő is diesel lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!