Kawasaki tulajdonosok, Tényleg nehéz alkatrészt beszerezni a Kawákhoz?
A kérdés lényege tehát hogy Európai, gyakori modellekhez pl: KLE 500, lehet-e és ha igen reális áron beszerezni itthon alkatrészket?
A népi legenda szerint Kawához semmi nincs, ami van az is csak hónapok múlva aranyáron.
Köszi
Butaság.
Nekem még csak nem is gyakori modellem van, öreg is, mégis kaptam eddig hozzá mindent helyben a helyi motoros boltokban. Az egyetlen kivétel az első villa szimmering volt. Azt megrendeltem postán a magyar forgalmazótól, 4 nap alatt le is szállították.
Nos,mindent kapsz hozzá!
Sőt van több fajta utángyártó is szóval nem csak eredeti cuccokkal aggathatod tele hanem utángyártottakkal is.De egy kawával a kötelező szervizen kívül szerintem nem kell foglalkozni(kivéve az atomrégi gpz-ket) az újabbak az 500 s az már jobb.
Kösz a válaszokat!
Azért kérdeztem mert volt már Yamahám, Hondám, most pedig színtén választás előtt állok túra endúró vonalon ahol a Transalp (legendás megbízhatósággal, jó alkatrész ellátással) mellett szemezgetek a KLE 500-zal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!