Ilyen BMW-t dízelben, vagy benzinesben érdemesebb venni?
Hát átlagos közlekedésre ez is megteszi. Amúgy nagyon szépnek látszik belül, a km még lehet, hogy hihető is. Viszont a felszereltsége nem a legjobb, még napfénytető sincs, azok a kis felnik pedig valami borzasztóak basszus. Azokat ha lecseréled pofás kis autó lehet belőle. Ezek meg max jók lesznek télinek. De sztem a legjobb eladni őket a fenébe. Ez alá minimum 16-os felni kéne, de a legfontosabb, hogy más kinézetű, mert ez elég gyászos..
Benzines amúgy tökéletes, a dízelben sok nagyon a km mindig. Meg a benzines egyszerűbb, megbízhatóbb és a hangja is jobb.
De ennek akkor is sokallom az árát. Legalább napfénytető lenne. A kerámia fék pedig baromság, biztos, hogy nem az, mivel miért lenne. 5-600 lóerős szörnyetegekre szokás olyat tenni. De tényleg nagyon szép állapotban van. Nézd meg, vidd szervizbe, hogy nézzék át, meg, hogy a km vajon tényleg ennyi. Azért azt is meglehet állapítani. Ha hihető meg minden akkor egy 100-ast alkudj az árából aztán vedd. Végül is ezeknek az autóknak a 95%-a úgy néz ki, mint egy rakás szar. Szép állapotút nem is tudom mikor láttam utoljára.
hahaha..:D
nem mondtam hogy ilyent veszek..csak érdeklődtem..:)
Hehe, hihető az a 130k km.... ja persze.
Ha jó az állapota, akkor tök mindegy mennyire van tekerve az óra. A-ból B-be közlekedni tökéletesen elég, egy ilyen 118 lovas masina.
Biztos ilyet akarsz? kb. percenként szembe jön egy az úton, bármerre mész. Szánalom az a sok M kezdetű rendszámos használtan behozott BMW, többnyire 320dezsők, minimum félmillió km-el a hátuk mögött, némelyik már közel van az egymillióhoz, persze az óra a megnyugtató 300 ezret mutatja. Ezeket már németben sem Jürgen használta, hanem 3. tulajdonosként valamelyik Török. Csak az utcánkban 2 ilyen is parkol.
Vegyél egy Volvo S60-at. A legkevesebb ebből a márkából fut az utakon és a legkevésbé lopják, azaz szinte egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!